Šíp.deník.cz

A je tu další kompletní odhalení! Herečka ukázala PRSA i ROZKROK!

17 fotografií 17
18+
Sexy herečka se toho takříkajíc nebála!
Sexy herečka se toho takříkajíc nebála!
Zdroj: Koláž Šíp
Jemima Kirkeová a její kolega Adam Driver sedí nazí sedačce. Jasmine při tom ukázala prsa. A nejen ta... Sexy olizování zmrzliny nebylo náhodné. Po chvíli se blonďatá herečka zvedla...
Sdílej článek:

Podobných případů poslední dobou přibývá… Že herečky kvůli rolím odhalují svůj hrudník, to není žádná novinka. Z plátna a televize ale stále častěji vykukují i obnažené rozkroky!

Mohlo by vás také zajímat:

Nejvíc sexy celebrita slaví NAROZENINY! Viděli jste Scarlett NAHOU?

Oslavenec Nicolas Cage OSAHÁVÁ o polovinu mladší SEXY HEREČKU!

Zkusme si představit, jak asi probíhá takový pracovní pohovor: „Ahoj, mám pro tebe natáčení. A potřebuju, aby ses kompletně svlékla!" Reakce hereček jsou pochopitelně rozdílné, nicméně stále častěji se objevují případy, kdy v erotických scénách už nezbyl opravdu žádný prostor pro fantazii…

Zrovna nedávno spatřil světlo světa první díl šesté řady televizního seriálu Girls, který sleduje čtyři newyorské kamarádky, a hned ze startu tvůrci šlápli do pedálů! Došlo totiž na hanbatou scénu jedné z hlavních hrdinek Jemime Kirkeové a jejího hereckého partnera Adama Drivera.

Jenže zatímco on sedí na kanapi ve spodním prádle, blonďaté herečce tvůrci všechny svršky zakázaly! No a vzhledem k tomu, že se Kirkeová po krátké chvíli od svého milence zvedne a odchází, nabídne se divákům nerušený výhled na její ženskost.

Odhalená prsa včetně bradavek se vždycky počítají. Když si k tomu ale přidáte ještě klín Jemimy v rouše Evině, vyjde vám zatím jedno z nejodvážnějších televizních odhalení roku 2017!

Britská herečka se v seriálu Girls svléká pravidelně už šest let, ale mezi tím se jí narodily dvě děti a dceři už bude sedm let. „Doufám, že v nejbližších letech mé sexuální scény neuvidí. A až ta chvíle nastane, snad pochopí, že nahota je součástí mé práce," pronesla Kirkeová.

A abychom nezapomněli – pokud si stále lámete hlavu nad její úpravou ochlupení, jasná odpověď na šťouravou otázku čeká ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů