Šíp.deník.cz

Dvojnásobná maminka Monika Absolonová: DRAMA PŘED PORODEM!

Zpěvačka si těhotenství užívá, ale teď si zavařila.
Zpěvačka si těhotenství užívá, ale teď si zavařila.
Zdroj: Instagram
Sdílej článek:

Zpěvačka Monika Absolonová se před pár dny stala šťastnou novopečenou dvojnásobnou maminkou. Sympatická brunetka si vždycky přála velkou rodinu. Ale málokdo ví, že stačilo málo a mohlo být všechno jinak!

Známá hvězda muzikálů porodila vytouženého syna Matouše. Jeho velký bráška Tadeáš a tatínek Tomáš Horna se ho nemohli dočkat, i když se na svět dral o deset dní dříve. Jenže své mamince málem dost zavařil a mohlo se odehrát  drama v přímém přenosu.

I když byla sama zpěvačka připravena na nejhorší, do poslední chvíle nechávala vše otevřené a práci se nebránila. Prostě se nešetřila jako při prvním těhotenství a do všeho šla naplno a bezhlavě.  Jenže takovou situaci by jen tak někdo nevydýchal.

Synáček se dral na svět dřív

Ze zpěvačky se stala dvojnásobná maminka.Zdroj: Facebook.com

A co se vlastně málem stalo před zraky diváků a kamer? Monika Absolonová totiž každý rok moderuje společně s Alešem Hámou anketu „Atlet roku“ a chtěla tomu tak dostát i letos, i když měla těsně před porodem. Nechtěla si to nechat vymluvit, v prvním těhotenství ho také odmoderovala.

Ještě, že nakonec uznala, že pár dní před porodem by to bylo jisté riziko kvůli adrenalinu z přímého přenosu, a tak radši zůstala doma u televize, kde všem držela palce. A nakonec sama poznala, že udělala dobře.

Porod v přímém přenosu?

Zpěvačka si těhotenství užívá, ale teď si zavařila.Zdroj: Instagram

Tu noc totiž přivedla na svět rozkošného chlapečka Matouše, který se za maminkou dral dříve, než měl. A na to právě Monika sázela – že se mu nebude chtít z bříška ven, proto by mohla v klidu pracovat. Naštěstí vyhrál rozum nad workholismem.

Umíte si to představit, co by to bylo za drama, kdyby Monika začala v přímém přenosu rodit? Kamerám by se zamlžily obrazovky, diváci by začali omdlévat, atleti možná také a hledal by se nejbližší doktor. Ten by se nenašel a musel by to celé odrodit Háma.

Háma jako porodník?

Zpěvačka si těhotenství užívá, ale teď si zavařila.Zdroj: Instagram

Byla by z toho obrovská komedie, která by se ale hlavní aktérce jen tak nelíbila. Rodit před kamerami asi nebyl její sen. I když sama ráda informuje fanoušky o dění v jejím životě, ale asi by zrovna nejásala, kdyby pupeční šňůru přestříhával třeba místní střihač.

V takovou chvíli chtěla být hlavně se svým mužem, který jí byl po celou dobu oporou, což by asi za moderátorským pultem nebyl. Naštěstí si to uvědomila i sama Monika, co by to mohl být za průšvih. A dobře udělala!

Rodila normálně v porodnici

Zpěvačka si těhotenství užívá, ale teď si zavařila.Zdroj: Instagram

Nakonec porodila v porodnici, kde si mohla hned novorozeného synka pochovat. Byla ze všeho tak unešená, že se musela celému světu pochlubit, že se stala šťastnou dvojnásobnou maminkou. O takovém štěstí se jí ani nesnilo.

Teď ještě svatbu a budou jedna velká šťastná rodinka. Na tu ale teď ani jeden z nich nemá pomyšlení, prcek jim dává pořádně zabrat.

Zpěvačka si těhotenství užívá, ale teď si zavařila.Zdroj: Instagram

Více zajímavostí ze života celebrit se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů