Šíp.deník.cz

Ach, ta Heidi Klum… Hříšná máma čtyř dětí se SVLÉKLA pro reklamu!

8 fotografií 8
18+
Topmodelka Heidi Klum se v reklamách umí odvázat.
Topmodelka Heidi Klum se v reklamách umí odvázat.
Zdroj: Koláž Šíp
Další z reklam pro Sharper Image... Heidi Klum je v jednačtyřiceti letech stále v kurzu. Heidi má božské tělo! Topmodelka, jak má být...
Sdílej článek:

Další božská máma. Němka Heidi Klum (41) se stala jednou z nejúspěšnějších modelek a přesto, že je dnes matkou čtyř dětí, dál se v reklamách svléká. A že je na co se koukat!

Úspěšná topmodelka nemůže mít problém s nahotou, a tak má za sebou německá kráska Heidi Klum snad už tisíce erotických focení. Jenže hezké věci se přeci nikdy neokoukají… A tak si nestárnoucí blondýnku najala a svlékla další firma.

„Stala jsem se tváří (a samozřejmě tělem) značky The Sharper Image. Nemůžu se dočkat, až vám ukážu další reklamní snímky," napsala modelka včera na sociální sítě k fotce (níže), kde pózuje nahá vedle nápisu: S čím si Heidi Klum hraje ve vaně?

Americká firma Sharper Image totiž vyrábí moderní elektronické vychytávky a dárky a první spot poutá na kačenku do vany, která je zároveň rádio.

Jenže "zeměkoulizace" je extrémně rychlá, a tak jsou už dnes na světě další fotky z tohoto focení. No a božská Heidi, která se i po čtyřicítce chlubí mírami 94-69-94 a v podprsence ukrývá poctivé trojky, pořádně pocuchá vaši fantazii. Víc uvidíte ve fotogalerii.

Nahá Heidi Klum v nejnovější reklamě

Nahá Heidi Klum v nejnovější reklamě

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů