Šíp.deník.cz

Agáta Hanychová o nové lásce: Konečně randím se starším klukem

5 fotografií 5
Agáta Hanychová
Agáta Hanychová
Zdroj: Profimedia
Agáta Hanychová je opět zamilovaná Po rozvodu s Jakubem Prachařem se Hanychové ve vztazích příliš nedaří Agáta Hanychová se poslední týdny schází s podnikatelem Jiří Hellerem Hanychová je za časté střídání partnerů často terčem kritiky
Sdílej článek:

Agáta Hanychová nejspíš chce trhnout rekord v Guinessově knize rekordů v počtu nasbíraných milenců. Dvojnásobná maminka po rozvodu nemůže najít toho pravého a své protějšky střídá po třech měsících. Po nedávném rozchodu ale dlouho sama nezůstala a opět tráví společnost po boku nového muže. Veřejnosti ho nyní i oficiálně představila. 

Agáta Hanychová nejspíš občas lituje, že nedokázala udržet manželství s Jakubem Parachařem. Od rozvodu se totiž dvojnásobná maminka plácá od vztahu ke vztahu a zatím žádný z nich nedokázala udržet déle, než pár týdnů.

Naposledy přiznala Hanychová po počátečním skrývání románek s Honzou Loskotem alias panem Mekáčem a chlubila se, že tentokrát to určitě vyjde, jelikož se vídají už déle než tři měsíce.

Exmodelka dokonce vykřikovala plány o třetím dítěti, nakonec ale Loskot zmizel z jejího Instagramu i života stejně jako ostatní odpadlíci, které stihla Agáta za poslední dva roky vystřídat.

Hanychová tvrdí, že se zklidnila, ale…

Agáta Hanychová jako vždy po posledním rozchodu tvrdí, že si dává od mužů pauzu. V reálu ale o pánskou společnost nemá nouzi.

Nelze přehlédnout, že se známá průšvihářka už delší dobu schází s majitelem Wake-shopu, Jiřím Hellerem. Dvojice nedávno prožila společnou romantiku v karavanu. 

Konečně starší kluk, raduje se Hanychová

"Když začneš konečně chodit se starším klukem," napsala Agáta Hanychová k fotce, kterou nahrála na Instagram. Dvojnásobná maminka na snímku stojí na skateboardu a právě tomuto sportu holduje i Jiří Heller, se kterým tráví spoustu času.

"Vždy jsem chtěla všechno… Štěstí, lásku, peníze… Nemůžeš načasovat vše, prostě to přišlo ve správný čas," uvedla modelka k fotce, kde se s ním zamilovaně drží za ruku. 

Zda šestatřicetiletá bývalá hvězda přehlídkových mol konečně našla opravdové štěstí, se ukáže až za pár týdnů. Tam totiž dochází na lámání chleba.

Agátě Hanychové tentokrát padl do oka starší podnikatel.

Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů