Šíp.deník.cz

Andrea Pomeje poslala Jirkovi DRSNÝ VZKAZ: Na manželství chce navždy zapomenout!

Říká se, že naděje umírá poslední. A teď herci Jiřímu Pomeje asi ta poslední jiskra nadobro zhasla. Jeho krásná manželka Andrea už v manželství se zkrachovalým hercem nevidí žádné světlo na konci tunelu. I když to vypadalo, že se možná nechá zase uchlácholit a vrátí se k manželovi, sám Jirka udělal obrovský krok pro záchranu. Ale vypadá to, že ani léčba u psychiatra nezabrala!

1 / 19
Jejich manželství spěje ke konci, ale Andrea je ode dne krásnější.

Andrea Pomeje svůj smutek v srdci zahání prací, jak to jen jde. Pokouší se najít opět sebe samu.

Jejich manželství spěje ke konci, ale Andrea je ode dne krásnější.Zdroj: Lenka Hatašová

Sexy dýdžejka Andrea Pomeje vydržela tolik stresu a psychického tlaku, že by to snad složilo i dospělého muže. Ale ona jako správný držák chtěla vydržet až do poslední chvíle u potápějící lodi. Až i jí ale došla odvaha a síly.

Pro záchranu své vlastní osoby musela odehnat muže, kterého předtím tolik milovala.

Jejich manželství spěje ke konci.Zdroj: Profimedia.cz

Kvůli svému psychickému zdraví a hlavně kvůli malé dcerce Aničce se rozhodla bouchnout do stolu a utéct z manželství s problematickým hercem Jiřím Pomeje. Podle Andrey její manžel nezvládal obyčejný život a své depky utápěl v alkoholu.

Sama to dlouho tolerovala. Myslela si, že ho rakovina hrtanu zlepší k lepšímu, když si svůj život nakonec vybojoval, ale mělo to prý opačný účinek.

Andrea se už nechtěla dívat, jak se manžel ničí.Zdroj: Profimedia.cz

Po jejich rozchodu to vypadalo, že Jiří nadobro rezignoval na život. Spal u kamaráda, je bez práce a jen pobýval v hospodách. Ale pak se v něm cosi obrátilo a najednou chytil dech. Uvědomil si, že musí bojovat, pokud chce zpět svou milující rodinu.

Pomohl mu opět jeho věrný kamarád Pavel Pásek, který mu sehnal bydlení. Ale tuhle bitvu si už musí vybojovat sám.

Pavel Pásek je jediný, kdo mu ještě zbyl.Zdroj: Profimedia.cz

Zavolal známému psychiatru hvězd Janu Cimickému, který mu předepsal léky a terapii. Najednou herci svitla naděje, že se konečně popere se svými démony, že zase zabojuje o lásku jeho života a malou dcerku, která ho potřebuje.

S Aničkou se prý vídá a stará se o ní. Bydlí totiž nedaleko Andrey. Ale vyhlídku, že by se vrátil domů, se rozlývá jako pára nad hrncem.

Jiří je na absolutním dně.Zdroj: Profimedia.cz

Najednou mu to vlilo novou krev do žil. Začal se dokonce i usmívat a svět vnímal pozitivněji. Než přišla další rána! Podle chování pohledné Andrey to vypadá, že už s Jiřím do budoucna nepočítá. Vyškrtla ho jak ze soukromí, tak i z pracovního života.

Přitom jí Jiří jeden čas dělal nejen ochránce, ale také manažera. Ale tomu už je také konec.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Ještě nedávno Jiří svou ženu všude doprovázel. Podle něj jí hlídal před otravnými fanoušky, ale Andrea říkala, že si jí prostě hlídá, protože žárlí. Teď ale začala cestovat sama po celé republice a bodyguardy jí dělají vyhazovači v klubech.

Nechtěl svou ženu ani na krok pustit z jeho dozoru. Teď už ale může jen z povzdálí pozorovat, jak se o Andreu stará někdo jiný.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Dokonce si teď na sociální síť k jedné fotce s velkým výstřihem připsala tento komentář: „tato fotka je pro zvednutí mého sebevědomí… je to rok zpět a teď vypadám poněkud více nefotogenicky.. moře tohle léto asi neuvidím… ale za to budu vidět moře lidí na festivalech a velkolepých párty, kde budu součástí…,“ sdělila světu Andrea.

Andrea bude na večírcích velkou hvězdou, ale o manželovi se ani troškou nezmínila.

Když jde se svým manželem, tak se zakrývá.Zdroj: Profimedia.cz

Jako by tím poslala zprávu nejen fanouškům, ale i svému manželovi, že s ním už nepočítá, že je velká holka a dokáže se o sebe postarat sama. Chtěla by být zase ta pohodová Andrea, ale v Jirkově přítomnosti jí to prostě nejde. Žít s ním už nechce, ale přesto přiznává, že ho má stále ráda. Ale teď už to vypadá na opravdu definitivní konec a dýdžejka se postavila na vlastní nohy.

Chce se zase svobodně nadechnout a žít. To se jí ale vedle majetnického Jiřího nedařilo. Blíží se jejich manželství k definitivnímu konci?

Do očí se bylo této sexy tmavovlásce těžké dívat.Zdroj: Blondies bar

Více zajímavostí ze života slavných se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů