Krásná Aneta by mohla mít muže na každém jednom prstu ruky. Nabízí se tedy otázka, proč stále médii probíhá spekulace, zda s otcem svého dítěte Petrem Kolečkem jsou spolu, či nikoliv. Posledních pár dní ale konečně vypadá, že maminka malého Jiříčka se definitivně s Kolečkem rozloučila.

S Kolečkem skončila


Vignerová dala Kolečkovi druhou šanci, ten ji ale promarnil a snad tím nejhorším způsobem, jaký může být. Poté, co ho vzala na milost, fotografové nachytali záletníka s milenkou Nesvačilovou v jednom pražském baru, kam se společně dobývali na WC. Jejich chování bylo v ten večer údajně natolik tristní, že je z baru vyhodili.

Pár dní nato se dokonce nevěrníci objevili na společné akci, sice ne jako pár, ale napětí mezi zmíněnými bylo podle přítomných více než zřejmé. Po opětovném hořkém zklamání Vignerová s Kolečkem skončila. Teď máme leden vypadá to, že modelka na vše zlé zapomněla. Sluší jí to, na fotografiích se usmívá, a dokonce vyrazila s malým synkem na dovolenou.

Spokojená a krásná maminka


Miss České republiky z roku 2009 zamířila do Spojených arabských emirátů nachytat nějaký ten bronz. Na svůj Instagram zveřejnila fotku, kde s Jiříčkem sedí na lehátku a užívají si slunného dne. To, že vyrazila sama, jen s dítětem, mnoho komentujících pod příspěvkem kvituje.

„Já byla 2x teď sama s 2 dětma a byly to nejlepší dovolené u moře!!! Žádný prflání chlapa, že tam a tam nejdeme a že je vedro a bla bla bla, užívejte!!“ napsala jedna z Anetiných sledovatelek. „Hlavně úsměv na tváři, jiskra v oku a pořádně si to užít,“ píše další. Mezi komentujícími se objevila i Petra Nesvačilová, sestřenice Kolečkovy milenky, která k fotce modelky se synkem připojila emoji srdíčka.