Šíp.deník.cz

Anna Polívková a Michal Kurtiš slaví úspěch: MILENCI udělali díru do světa!

4 fotografií 4
Anna Polívková a Michal Kurtiš
Anna Polívková a Michal Kurtiš
Zdroj: Tilen Vajt
Anna a Michal při tanci Anna a Michal při tanci Len Goodman a Jan Bors
Sdílej článek:

Jde jim to na parketu i v životě. A teď se dokonce díky tanci Anna Polívková (35) a Michal Kurtiš (24) proslavili i za hranicemi. 

V rámci mezinárodní kreativní konference pořádané stanicí BBC a věnované pořadu Dancing with the Stars, čili StarDance, byl vůbec poprvé vybrán mezi nejlepší světové tance roku i jeden z české verze soutěže. Tango herečky Anny Polívkové a tanečníka Michala Kurtiše s názvem „Be Italian" jednoznačně zvítězilo u světoznámého porotce americké a britské verze formátu Lena Goodmana.

Pořad StarDance vyráběný Českou televizí se mezi nejlepší verze tohoto formátu z celého světa dostal právě díky skvěle zvládnutému tangu Anny Polívkové a Michala Kurtiše, které předvedli během muzikálového večera.

„Tango jsme si spolu opravdu užili a dali jsme do něj maximum. Je to pro nás zadostiučinění a máme opravdu velkou radost. Jsem rád i za to, že jsme ukázali, že česká soutěž StarDance je na světové úrovni," reagoval na dobrou zprávu Michal Kurtiš. Jeho tanec s Annou Polívkovou při tom ocenil jeden z vůbec nejpřísnějších porotců soutěže Len Goodman. 

„Len udělil našemu tanci nejvyšší hodnocení ze všech, tudíž jsme se mohli radovat z vítězství. Ocenil především ohromnou energii tanečního páru i jejich muzikálové provedení tanga, tak jak si ho představuje. Připomínám, že Len patří, stejně jako u nás Zdeněk Chlopčík, k těm přísnějším porotcům, a proto si jeho vysoké známky i pozitivního hodnocení velice vážíme," doplnil vedoucí dramaturg zábavy České televize Jan Bors.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů