Šíp.deník.cz

ZRUŠTE SVATBU: Ariana Grande a Pete Davidson SE ROZEŠLI!

Hvězdný pár posledních tří měsíců se rozešel. Nečekaně. Zpěvačka Ariana Grande a komik Pete Davidson překvapili po několika týdnech randění celý svět, když se zasnoubili. Nikdo moc nevěřil, že by se dočkali svatby, jejich nečekaný rozchod tři měsíce po zasnoubení ale překvapil všechny. Může za to Arianin zesnulý bývalý přítel Mac Miller?

1 / 13
Ariana Grande

Zpěvačka hitu God Is A Woman s nelibostí může prohlásit, že poslední měsíc nepatří k těm nejšťastnějším v jejím životě. 26letý rapper a bývalý Arianin přítel Mac Miller zemřel a Arianu to nesmírně zasáhlo. Na Instagramu Ariana Grande sdílela několik soukromých momentů ze společného života s rapperem a uctila jeho památku. Příspěvky se okamžitě zařadily mezi ty "nejlajkovanější" v celé historii této sociální sítě.

Komik z pořadu Saturday Night Live Pete Davidson se s Arianou seznámil přes svůj pořad a po pár týdnech chození ji požádal o ruku.
,,Vždycky jsem věděla, že si ho jednou vezmu," prohlásila Ariana Grande. A možná by si ho také vzala. Pár se však rozhodl vztah odpískat a můžeme jen hádat, co všechno jeho konec způsobilo.

Tragická smrt Maca Millera

Ariana GrandeZdroj: winto

S Macem Millerem, 26letým rapperem Ariana chodila od roku 2013. Jejich pohádkový vztah skončil v roce 2018, Ariana rozchod oznámila přes Instagram. Své rozhodnutí pár odůvodnil velmi nabitým rozvrhem, častou výmluvou hvězdných dvojic, kterým to nevyšlo.

Nedlouho poté se ale Ariana seznámila s Petem Davidsonem, komikem z oblíbeného večerního programu Saturday Night Live. Jen po třech týdnech chození se rozhodli, že se zasnoubí. Takovou zamilovanost jim internet nevěřil a předvídal blízkou zkázu. My také.

Peteovi vyhrožovali smrtí

Ariana GrandeZdroj: winto

Tragická a nenadálá smrt Millera otřásla Arianiným světem. I po rozchodu se prohlašovali za nejlepší kamarády, až to Davidsona vytáčelo. Přesto byl své snoubence obrovskou oporou. To ale nestačilo. Něco se v Arianě zlomilo.

Po smrti Maca Millera si Ariana dala od sociálních sítí na chvíli pauzu. Na Petea už od začátku útočili lidé s domněnkami, že pro zpěvačku není ten pravý, dokonce mu vyhrožovali smrtí. I on se podvolil a opustil Instagram, Facebook i Snapchat, alespoň na chvíli. 

,,Bylo to prostě moc rychlé"

Ariana GrandeZdroj: winto

Podle blízkého zdroje zpěvačky to bylo špatné načasování. ,,Jednoduše to nebyla správná chvíle, aby se jejich vztah nadále rozvíjel. Oba se ale stále milují." 

,,Bylo to prostě moc rychlé," reagoval blízký zdroj Ariany a Petea. Pár vládnul Instagramu svými zamilovanými, leckdy hranicí přesahujícími příspěvky, fanoušci se domnívali, že Ariana konečně našla to, co vždycky hledala. 

První znamení rozchodu

Ariana GrandeZdroj: winto

Pete ji obdaroval snubním prstem, který je odhadovaný na 100 000 dollarů, tedy neuvěřitelných 2,2 milionů korun. Oba si koncem prázdnin pořídili byt v New Yorku za šílených 16 milionů dolarů, což je v přepočtu více než 356 milionu korun!

Několik dní před rozchodem s Arianou Grande si Davidson nechal poupravit tetování králičích uší neboli zpěvaččina symbolu. Z uší a hlavy udělal jakési černé srdce, čehož si všimli fanoušci a začali splétat teorie, že se pár rozchází. A měli pravdu.

Vztahy a sociální sítě

Osmé místo Ariana Grande.Zdroj: Youtube

Zatímco Ariana Grande smazala ze svého Instagramu několik fotek se svým ex snoubencem, Pete Davidson si rovnou smazal celý instagramový účet a slehla se po něm zem.

Jestli se rozešli navždy, nebo je to jen do doby, než si Ariana urovná pocity v hlavě, se zatím neví. Zásnuby i svatba jsou každopádně zrušené a můžeme očekávat, že se Ariana o důvodu rozchodu s komikem podělí na svém Snapchatu nebo Instagramu.

Co nového v ŠÍPU?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů