Šíp.deník.cz

PROBLÉMY V MANŽELSTVÍ! Bude brzy Veronika Arichteva volná?

Sympatická herečka Veronika Arichteva si již po pár měsích vztahu vzala za manžela režiséra Bisera Arichteva. Všichni si klepali na čelo, že jim vztah nevydrží, ale umělci škarohlídům vytřeli zrak. Teda až do teď, kdy jejich láska prošla zkouškou ohněm!

1 / 10
Manželství herečky Veroniky Arichtevy prošlo těžkou zkouškou.

Hvězda seriálu První Republika si poslední dobou sahala fyzicky až na své úplné dno. Místo toho, aby si užívala manželských radostí, upsala se pořádnému drilu, který měl dopad nejen na fyzickou kondici, ale také na intimní sféru.

Když herečka podepisovala účast ve StarDance, pořádně si neuvědomovala, co ji vlastně čeká. Nedokázala si představit, kolik sil bude muset vynaložit, aby taneční výkon za něco stál. Jenže dřinu a tréninky neodnášelo jen její tělo, ale také manželství s Biserem Arichtevem!

Herečka předváděla vnady každý týden

Manželství herečky Veroniky Arichtevy prošlo těžkou zkouškou.Zdroj: Profimedia.cz

Sexy Veronika Arichteva chtěla všem dokázat, že není jen výbornou herečkou, ale také se dokáže naučit, co jí nikdy nešlo – tanec. Je velmi houževnatá a vrhá se do všeho po hlavě, takže nad nabídkou zúčastnit se taneční soutěže nijak neotálela. A takovou si jí Biser vzal, její impulzivnost se mu líbila.

Jenže to netušil, co v jeho krásné ženušce dřímá. Zakousla se do tančení natolik, že neviděla, neslyšela, na parkětě jako by "šla přes mrtvoly". Sama netušila, že bude nakonec ve společenkských tancích tak dobrá, že postoupí málem až do finále. Snaha být hvězdou parketu Veronice vyšla na jedničku.

Tanci obětovala sebe i manželství

Manželství herečky Veroniky Arichtevy prošlo těžkou zkouškou.Zdroj: Profimedia.cz

Všichni ji chválili, obdivovali, klaněli se její snaze a talentu. Ale to si v té euforii nedokázala ještě představit, jaké škody ten šrumec mohl způsobit. Až po skončení mohla vypočítávat škody, které mohlo její zapálení zanechat.

Její manžel byl bez teplých večeří, bez společných chvil, romantiky, i intimních chvilek. Sama Veronika chodila domů jen spát, neměla sílu na nic jiného než na trénink. Všechno muselo jít stranou. Tanci obětovala vše.

Režisér bral odloučení statečně

Manželství herečky Veroniky Arichtevy prošlo těžkou zkouškou.Zdroj: Profimedia.cz

Naštěstí ale má trpělivého manžela, který to odstrčení zvládal skvěle a ještě chodil ženě fandit. „Účast ve StarDance asi náš vztah ovlivnila, ale pozitivně. Já jsem si ověřila, že můj manžel je nejlepší parťák, jakého mohu mít, je to neuvěřitelná podpora. Těším se, až spolu budeme mít rodinu, protože vím, že když já nebudu moct, tak on se skvěle postará a v nějakých povinnostech mě zastoupí,“ rozplývala se Veronika.

Ta může jen děkovat, že narazila na tak skvělého chlapa, jiní by to možná jen tak nevydýchali. Muži jsou neradi odstrčeni na druhou kolej, jako se stalo Biserovi, ale režisér je asi z jiného těsta. Samotu si užíval a teď bude manželku ještě více hýčkat.

Biser si teď bude Veroniku muset hlídat. Nejen tancem, ale i ladnými křivkami si získala pozornost tisíců lačných mužů.

Manželství herečky Veroniky Arichtevy prošlo těžkou zkouškou.Zdroj: Profimedia.cz

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů