Šíp.deník.cz

Bára Basiková a její partner Petr Polák: OSTUDA NA VEŘEJNOSTI!

Bára Basiková
Bára Basiková
Zdroj: Tilen Vajt
Sdílej článek:

Tak tohle už je moc. Manžel Báry Basikové (51) Petr Polák (36) se v poslední době chová jako utržený ze řetězu. Nejspíš si neuvědomuje, že takovým chováním trpí hlavně jeho žena.

Manželství Báry Basikové a Petra Poláka je jako na horské dráze. Chvíli se mluví o krizi a dokonce o rozvodu, pak se oba znovu začnou objevovat ve společnosti a tváří se jako dvě hrdličky. Bohužel právě to však představuje pro zpěvačku riziko. Nikdy totiž neví, jak se její manžel na veřejnosti zachová.

Naposledy ztropil skandál na show Královny popu, když do karlínského divadla přišel i se synem Theodorem. Jakmile ho ale fotografové jako na každé běžné společenské akci začali s dítětem zvěčňovat, rozběsnil se a sprostě novinářům i před ostatními hosty nadával. A ne jednou. Svůj výstup Polák několikrát zopakoval, a to dokonce právě před Bárou a jejími pěveckými kolegyněmi.

„Všude jsou samí úchyláci, nechci, abyste ho fotili," vysvětloval herec svůj postoj. Na tom, že otec dítěte nechce, aby jeho dítě někdo fotil, samozřejmě není nic divného. Kdyby ovšem celá rodina neměla do té doby k prezentování fotografií syna úplně jiný přístup. Studiové fotografie rodiny, fotky z akcí, kde se zpěvačka objevila, takových se v každém médiu a na internetu najde bezpočet. Proč tedy najednou takový obrat? Jde skutečně o strach o potomka, nebo se jen Petr Polák špatně vyspal a zrovna měl chuť ztropit scénu?

Manželka všemu jen smutně přihlížela a snažila se svého muže omlouvat. Bylo na ní ovšem vidět, že jí taková situace rozhodně není příjemná. Herec si zřejmě neuvědomuje, že ji takovým vystupováním ztrapňuje. A pokud Bára začne manželi nevyzpytatelné chování vyčítat, dočkáme se nejspíš brzy další rodinné krize.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů