Šíp.deník.cz

Bára Mottlová slavila třicetiny: VNADY jí málem vypadly ze šatů!

14 fotografií 14
Bára Mottlová s přítelem
Bára Mottlová s přítelem
Zdroj: Herminapress.cz
Bára Mottlová to na parketu pořádně rozjela. Bára Mottlová to na parketu pořádně rozjela. Bára Mottlová to na parketu pořádně rozjela. Bára Mottlová si pořádně užila své narozeniny.
Sdílej článek:

Bára Mottlová řádně zapila své třicáté narozeniny. A během tance měly její šaty co dělat, aby odolaly náporu hereččiných vnad. Naštěstí vše z povzdálí jistil její přítel. 

Oficiálně si užívala třicetiny s přítelem Brianem skoro před měsícem na Mauriciu. Dostala nejen tablet, parfém a několik dortů, ale samozřejmě i pobyt na zmíněném atraktivním místě. Ale jelikož kulatiny se mají slavit důstojně a hlavně dlouho, užívala si je podruhé s přáteli na lodi pod Palackého mostem v Praze.

„Třicítka je jenom číslo, vůbec neřeším věk. Jsem zamilovaná, o zásnubách, svatbě nebo potomcích se s přítelem bavíme, ovšem není to otázka dnů. Jistě, chtěla bych vztah natrvalo, chtěla bych i velkou rodinu, momentálně to ale neřešíme. A co je velká rodina? Určitě ne jedináček, přála bych si dvě nebo tři děti. Zatím jsem nevychovala žádné, takže uvidím, co přinese blízká nebo vzdálenější budoucnost," řekla Bára a její anglický přítel jen přikyvoval. Ten už se ostatně brzy přesune do Čech. „Rodina musí, nebo by měla žít pospolu. U nás je jen otázka času, než se Brian přestěhuje z Bruselu do Prahy. Vypadá to, že by to mohlo klapnout v dohledné době, takže až budeme vědět víc, vyřešíme určitě i naše potomky. Teď si ale užívám oslavu a budoucnost nechám na pozdější čas," dodala s úsměvem Bára a odběhla převzít nejen dodatečný narozeninový dost, ale i množství dárků.

Nakonec si také pořádně zatancovala a vy se v galerii můžete podívat na to, jak jí to slušelo. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů