Šíp.deník.cz

Zpěvačka Bára Basiková: Změny po třetím rozvodu! Co prozradila?

Bára Basiková neměla v lásce zrovna štěstí. Rozváděla se dohromady třikrát. Známá zpěvačka se tí však netrápí, láska jí nechybí. Svého pana božského však tají.

1 / 11
Bára Basiková

Když se žena zamiluje, vypadá hned jinak – lépe. Všimnout si toho lze i u zpěvačky Báry Basikové. „Přišla jsem dnes do ateliéru a pár lidí mi řeklo, že mi to strašně sluší a že jsem nějaká rozzářená. Do života mi vstoupil někdo, kdo mě činí velmi šťastnou. Nechci prozradit, kdo to je, ale je to hodně vážný a jsem zamilovaná. Jediné, co o něm řeknu, je, že není z Prahy,“ prozradila Blesku Bára Basiková.

„Nový partner mi do života vstoupil úplnou náhodou, nečekala jsem to. Po tom třetím rozvodu jsem měla pocit, že už nechci žádného chlapa ani vidět. Vlastně jsem na to neměla ani pomyšlení. Asi jsem musela dozrát a ujít nějaký kus cesty, abych mohla novou lásku přijmout,“ dodala Basiková.

Vztah Báry Basikové a Petra Poláka je už minulostí

Bára Basiková a Petr PolákZdroj: archiv

Před rokem se Basiková rozvedla s hercem Petrem Polákem, se kterým má syna Theodora. Polák byl o patnáct let mladší než Basiková, což se jim stalo nakonec osudným. Zaobírala se tím tedy spíše Basiková, kterou to možná občas i trápilo.

Bára je nyní zamilovaná až po uši

Bára Basiková si ocenění váží, ale ceny vyhazuje. Zdroj: Herminapress.cz

Ona sama na věkový rozdíl občas upozorňovala. „Petr to nerad slyšel, připadalo mu, že ten konec nějakým způsobem, přivolávám. Nemyslela jsem to zle, ale asi jsem to fakt neměla říkat. Vlastně jsem tím náš vztah už na začátku nějak znehodnotila,“ řekla pro časopis Téma.

Svého pana božského tají

Zpěvačka Bára BasikováZdroj: Tilen Vajt

Manželství s Petrem Polákem bylo už třetí. Jejím prvním manželem byl Petr Jícha. S tím má Basiková dvojčata Annu a Marii. Druhým manželem se stal Jaromír Pizinger, architekt, který navrhl Divadlo Milénium v Praze.

Basiková s dcerou

Bára Basiková s dcerou AničkouZdroj: Herminapress.cz

Prozatím posledním byl pak Petr Polák, se kterým to Basikové také nevyšlo. Nyní si zpěvačka dovolila být zřejmě opět šťastná. Kdy svoji lásku ukáže veřejnosti?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů