Šíp.deník.cz

ODCHOD Z ULICE? Tereza Bebarová zbytečně riskuje zdraví!

Sympatická herečka Tereza Bebarová alias Světlana Nyklová z Ulice je v seriálu už od začátku. Diváci si usměvavou brunetku doslova zamilovali a nedokážou si bez ní představit další díly. Jenže to vypadá na odchod! Herečka už svou roli nezvládá.

1 / 12
Tereza Bebarová

Hvězda seriálu Ulice teprve nedávno oznámila, že čeká další miminko. I když už jí je přes čtyřicet let, sen o velké rodině si nenechala vzít. I když vždycky milovala práci, nechtěla se nechat ochudit o tu mateřskou lásku.

Jenže fanoušci nekonečného seriálu jsou totálně v šoku. Světlanu Nyklovou si natolik zamilovali, že si bez ní nedokážou představit chod slavné rodiny. Teď jsou na rozpacích, jestli odejde, nebo co se s její postavou bude dít.

Herečka teď poznává opravdové štěstí.

Na Matějskou pouť Terezu Bebarovou nedostanete.Zdroj: Profimedia.cz

Ale Tereza Bebarová upřednostnila rodinu před rozjetou kariérou. Nechtěla si ve stáří vyčítat, že se nechala ovlivnit diváky a scénáristy, aby zůstala v seriálu a nepořídila si další dítě. Vždycky chtěla hodně dětí, jen ve svém věku už fotbalovou jedenáctku mít nebude.

Sama se k odchodu z Ulice nevyjadřuje, sem tam se ještě ukáže, ale už před časem odjela i se synem ke kamarádce, aby se srovnala psychicky. A vypadá to tak, že tam zůstane do té doby, než porodí a bude schopna zase pracovat.

Myslí jenom na miminko

Tereza Bebarová.Zdroj: Profimedia.cz

Podle všeho se tudíž fanoušci nemusejí obávat, že by o Světlanu přišli natrvalo. Prostě se jen na chvíli nebude ukazovat, její postava se na chvíli vytratí a ona může v klidu porodit. Přesně jako tomu bylo u prvního těhotenství.

Sama herečka už se nemůže dočkat, až se stane dvojnásobnou maminkou. Proto tolik neřeší herectví, ale pro ni je zásadní role maminky, kterou si tolik zamilovala. Dokonce už nemluví o ničem jiném než o miminku. Ale pohlaví sama neví, nechá se překvapit.

Pohlaví vědět nechce

Byla to krásná těhulka.Zdroj: Profimedia.cz

„Když jsem čekala Klaudii, nevydržela jsem to. Tentokrát se chceme nechat překvapit. Protože jsem si říkala, že je to jedno z mála překvapení v životě, které člověk má. Dneska je doba, kdy všechno chceme vědět a všechno sdílíme. Já doufám, že už to vydržím,“ říká Bebarová.

Za to její kolegové z divadla v tom mají jasno. „Baví mě, jak každý odhaduje, co čekám. Vrátný v Divadle na Vinohradech je přesvědčený, že to bude kluk. Tady v Ulici to odhadují taky - prý podle tvaru břicha. Ale já vlastně nevím, mně se nechce přiklonit ani na jednu stranu. Mám svůj tip, ale chci si ho nechat pro sebe, protože mi to připadá takové nekorektní vůči tomu dítěti, co kdyby to bylo jinak,“ řekla tajemně.

O přízeň diváků se nebojí

Tereza má ráda společnost.Zdroj: Profimedia.cz

A jak vlastně zvládá těhotenství v pokročilém věku? Má vůbec energii na to být dvojnásobnou maminkou?  „Jsem ve větším klidu, je to příjemné a moc si to užívám,“ uzavřela vyprávění Bebarová, která nelituje toho, že se opět ztratí divákům z obrazovky. Doufá ,že na ni jen tak nezapomenou.

V Ulici je od úplného začátku, takže lze předpokládat, že na herečku scénáristi nezanevřou a opět se vrátí do dějové linky.

Tereza BebarováZdroj: archiv

Chcete se dozvědět více zajímavostí ze světa hvězd? Podívejte se na toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů