Šíp.deník.cz

Lucie Benešová PROMLUVILA O MANŽELSTVÍ s Matonohou: Problémy ve vztahu

Manželství hereckého páru Lucie Benešové a Tomáše Matonohy patří mezi nejstabilnější v českém showbyznysu. Když jsou spolu, jsou samý úsměv a zamilovaný pohled, jenže herečka přiznává, že těch společných chvil jen ve dvou nezažívají…

1 / 10
Herečka vedle Tomáše Matonohy jen kvete.

Krásná herečka a velmi vytížený herec spolu žijí kolem dvaceti let, ale stále jsou zamilováni jako školáci. Celebrity by si z nich měli brát příklad pro to, jak se k sobě v páru chovat. Na Tomáši Matonohovi je poznat, že by Lucku Benešovou na rukách nosil.

Jenže sama herečka přiznává, že všechno není tak zalité sluncem, jak by se mohlo na první pohled zdát. Otevřela Šípu jejich soukromí a naskytl se pohled do skvělého manželství, které má ale také své chyby a trhliny.

I po letech se k sobě mají

Lucie je rok od roku krásnější, doslova sexbomba.Zdroj: Profimedia.cz

„U nás je to problém především s časem. Tomáš je opravdu hodně zaneprázdněný, má práce nad hlavu. Děkujeme za to, ale na druhou stranu bych ho také radši měla častěji doma. Když on má čas, tak pak většinou hraju já,“ rozpovídala se herečka pro Šíp.

Ta si ale rozhodně nechce stěžovat, ví, že jiná manželství mají daleko horší problémy. Jen by si i ona ráda po tolika letech užila manželské romantiky ve dvou. Na to si ale bude muset ještě počkat, jelikož mají děti, co jsou na nich závislé.

Času na sebe mají opravdu málo

Lucie je rok od roku krásnější, doslova sexbomba.Zdroj: Profimedia.cz

Teda především ta nejmladší dcera Lara, která šla do první třídy a je to miláček rodiny. Ta má zrovna teď období, kdy se nechce od rodičů hnout a chce s nimi trávit veškerý volný čas. Ani nikam na víkend je nechce pustit.

„Lara je teď nejradši s námi, nechce ani na hlídání, proto si té romantiky s Tomášem moc neužijeme. Ale zase na druhou stranu si užíváme to období, kdy nás naše holčička tolik chce mít u sebe a ještě nás potřebuje. Až nám odroste, tak se nám po tom bude ještě hodně stýskat,“ posteskla si Lucka.

Chovají se k sobě jako zamilovaní školáci

Herci se musí otáčet, aby děti uživili.Zdroj: Profimedia.cz

Ta má dohromady čtyři děti – Luciána, kterého porodila herci Filipu Blažkovi, Sáru v pěstounské péči a pak dvě ratolesti s Tomášem – syna Štěpána a dceru Laru. Dvě nejstarší děti už vyletěly z hnízda, Štěpán je v pubertě, tak je pochopitelné, že si aspoň užívají Laru. Manželská intimita prostě počká.

Oba ale říkají, že si na sebe tak dvakrát do roka udělají vždycky. Přes to vlak neděje. Sice nemají žádný lék na šťastné manželství, ale uvědomují si, že na vztahu musí pracovat i po letech. A je vidět, že jim to funguje přes občasné problémy. Krásnější pár byste jen těžko hledali.

Jejich rodinka je jako ze žurnálu. Herci jsou za ni velmi šťastni, ale trochu více času pro sebe by klidně brali.

Jejich rodinka je vážně početná.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se o rodině Tomáše Matonohy a Lucky Benešové dozvědět více? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů