Šíp.deník.cz

Selena na bílém koni: Zlomenému Bieberovi NABÍDLA POMOC! Vykašle se na Hailey?

Justin Bieber zápolí posledních pár týdnů s depresemi a úzkostí, ze kterých mu nedokázala pomoct i jeho manželka Hailey Baldwin. Když se zdálo, že se Bieber bude muset hospitalizovat do léčebny, přišla Selena a nabídla mu pomocnou ruku. Jde pouze o to, nebo ho Selena dostane z nezdařeného manželství zpátky do své náruče?

1 / 9
Selena Gomez Justin bieber

Romance Seleny Gomez a Justina Biebera se datuje někdy do doby bajek o Adamovi a Evě. Jejich vztah by se dal popsat jako moderní příběh o Romeovi a Julii, jen tu nikdo nezemře a Romeo si vezme svou sestřenici. Zpěvák hitu Baby možná udělal životní chybu, když požádal o ruku Hailey Baldwin. Co se zdálo jako pohádkové manželství se změnilo na boj o zdravý rozum. Pár si nerozumí, Bieber přestal zpívat a nikdo neví, jestli ho deprese nepoženou k sebevraždě. Mohla by pomocná ruka Seleny Gomez změnit všechno?

Selena k Justinovi necítí záš

Selena GomezZdroj: profimedia

Tmavovlasá zpěvačka, a nyní číslo 2 na Instagramu, je jedna z mála, kdo by Justinovi mohl pomoci. Hailey si nikdy neprošla depresemi a úzkostmi, existenční krizí a pochybováním o sobě samé. Selena Gomez tohle všechno zná a je ochotná Justinovi pomoct.

Přátelé tvrdí, že Selena už dávno zapomněla na žárlivost a rivalitu a chce mu ulevit od bolesti. ,,Selena je samá láska a mír a Justinovi posílá láskyplné vzkazy, kterými mu dodává odvahu postavit se démonům a vyhledat odbornou pomoc. Sama dobře ví, jaké to je trpět depresemi a úzkostí a nechce, aby si tím samým procházel i on."

Skeptičtí přátelé vidí pokus o zničení manželství

Selena GomezZdroj: instagram

Toto ušlechtilé gesto si ale někteří přebrali úplně jinak. Fanoušci i jiní kamarádi se domnívají, že jediné, o co Seleně jde, je zničit jim manželství, přebrat Justina, vzít si ho a konečně mít navrch. Je to pro ni konečná bitva jedné dlouhé a krvavé války, kterou hodlá vyhrát.

,,Stačí se podívat na jejich historii," říká jiný kamarád, zřejmě z té druhé, skeptické skupiny, ,,ti dva mají tak komplikovaný vztah, že si osobně myslím, že se za těmi gesty skrývá něco jiného. Selena se mnohokrát snažila dostat se k němu zpátky, a teď, když je nejzranitelnější, má největší šanci."

,,Hailey mi může kdykoliv zavolat"

Hailey BaldwinZdroj: profimedia.cz

S tím nesouhlasí zbytek přátel. Selena se podle nich snaží dostat k Bieberově blíže, ale jen proto, aby ho ukonejšila, nabídla radu a ulevila od stresu. Dokonce je ochotná se usmířit s jeho manželkou. ,,Selena pověděla společným přátelům, že kdyby si Hailey někdy potřebovala popovídat, bez váhání jí může zavolat."

,,Seleně jde jen o jeho štěstí, nic víc za tím nehledejte," utvrzuje přítel. ,,Selena je jediná, kdo moc dobře ví, čím si Hailey prochází. Není jednoduché být s někým, kdo trpí depresí a úzkostmi. Je jediná, kdo jim může předat rady a povyprávět osobní zkušenosti. Je však na Hailey a Justinovi, jestli její pomoc přijmou."

Co se děje u nás?

unavailable_media_fill Omlouváme se, video již není dostupné.
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů