Šíp.deník.cz

Odsouzený zvrhlík Bill Cosby trpí demencí: Dožaduje se návštěvy mrtvé dcery

Starého sexuálního predátora (a bývalého komika) Billa Cosbyho sužuje strašák všech seniorů - ve svých 82 letech začal trpět demencí, kvůli které zapomíná, že znásilňoval ženy a že jeho dcera Ensa už není mezi živými.

1 / 9
Bill Cosby

Bývalá hvězda televizního seriálu Show Billa Cosbyho se připravuje na dlouhé roky za mřížemi. Přestože je jeho trest v rozpětí od 3 do 10 let, nikdo nečeká, že ho propustí dřív za dobré chování. Vždyť ten chlap znásilnil desítky žen, za tato zvěrstva si ho spoluvězni také pořádně podali. Cosby si však nestěžuje a pobyt ve vězení mu nevadí, vlastně se mu docela líbí. To však z něj údajně mluví demence, která ho krmí bludy a vyžírá vzpomínky; už několikrát se snažil zkontaktovat svou dceru Ensu, která zemřela v únoru 2018.

Vyptává se na mrtvou dceru a hroutí se, když si vzpomene, že umřela

Ensa CosbyZdroj: wikipedia


Kdykoliv volá rodině, ptá se na svou dceru Ensu, prozradil blízký Cosbyho zdroj. Ta ale zemřela v únoru loňského roku na selhání ledvin. Podle zdroje Bill trpí demencí a je jen otázkou času, kdy zapomene úplně všechno, včetně toho, proč je vězení.

,,Bill každý týden zavolá Camille a ptá se, jak se má a jak se mají děti. Ptá se i na Ensu, která už více než rok není mezi živými. Obvykle nastane trapné ticho, Bill si vzpomene, že je jeho dcera mrtvá a začne hystericky plakat. Je to smutné."

Ve vězení se mu líbí, připadá si výjimečně

Bill CosbyZdroj: profimedia

Cosbyho zdravotní stav se logicky zhoršil poté, co byl obviněn za znásilnění Andrey Constand. Odsoudili ho k třem až deseti rokům za mřížemi, jeho nová adresa je v pennsylvánském nápravném zařízení. 

,,Cosby je už starý, je mu 82 let a zdravotní a psychické problémy měl i před odsouzením. Tohle ho ale dostalo na nové dno," míní zdroj. ,,Říká, že mu to ve vězení vyhovuje a cítí se jako MLK (Martin Luther King, pozn.red.), ale to z něj mluví nemoc." Přestože mu demence dosud diagnostikována nebyla, je jen otázkou času, než se tak stane.

Má při ruce asistenta, který mu připomíná, že má jíst

Bill CosbyZdroj: profimedia


Herec také odmítá návštěvy. Rodina a přátelé se mu rozhodnutí snaží vyvrátit a domlouvají mu, že jejich prezence mu pomůže s pamětí, Cosby je podle nich velice tvrdohlavý a nechce, aby ho rodina viděla ve vězeňském mundúru.

,,Má ve vězení asistenta," pokračuje zdroj. ,,Cosby je skoro slepý a potřebuje, aby ho někdo doprovázel na různá místa. A protože mu paměť přestala sloužit, asistent mu připomíná, že je čas na jídlo nebo že se musí osprchovat. Plete si i dny a nepamatuje si, jaký je měsíc."

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů