Šíp.deník.cz

BIOLOGICKÉ HODINY TIKAJÍ: Táňa Vilhelmová dala mladšímu Dykovi NŮŽ NA KRK!

Herečka Táňa Vilhelmová už od pohledu vypadá jako semetryka. Vyhlíží dost arogantně a povýšeně, je opravdu i taková v soukromí? Sám její partner Vojta Dyk by asi mohl vyprávět…

1 / 20
Tatiana Vilhelmová a Vojtěch Dyk

Tatiana Vilhelmová a Vojtěch DykZdroj: Koláž Šíp

Zpěvák Vojtěch Dyk je idolem mnoha dívek, ale vypadá to, že doma to bude asi podpantoflák.

Vojta si ze všeho dělal srandu.Zdroj: Profimedia.cz

Jedna z nejobsazovanějších hereček Táňa Vilhelmová hraje většinou pořádné megery, namyšlené ženy, které rády ovládají muže kolem sebe. Že by sami režiséři věděli, že je malá umělkyně opravdu taková?

Za to Dyk vypadá jako klučina, který má rád život, je usměvavý a chce se bavit.

Na finále Schwarzkopf Elite Model Look 2017 předváděl psí kusy.Zdroj: Profimedia.cz

Vždycky si všechno vydupala, co si usmyslela, intrikovala mezi dvěma muži, využívala svých ženských zbraní, aby dosáhla všeho, co si přála. Nebylo by na tom nic špatného, kdyby se pravděpodobně nepokoušela ovlivnit chování druhých.

Manipuluje i se svým druhem Vojtou Dykem?

Táňa by si měla Vojtu radši pořádně hlídat.Zdroj: Profimedia.cz

Nejenže doma zakazuje mobily a děti si nemohou hrát na tabletu, ale musí to všechno dodržovat i její partner Vojtěch Dyk. Někdy se k němu prý chová jako k přerostlému dítěti, kterému musí ukazovat tu životní cestu.

On sice Vojta trochu jako přerostlé dítě vypadá, ale bude to mít v hlavě všechno srovnané.

Vojta DykZdroj: archiv šíp

Možná si ale neuvědomuje, že on není jedno z jejích děti, ale rovnocenný partner, který má v jejich domácnosti stejné slovo jako ona. Jenže vypadá to, že by mohla Táňa tak trochu trpět „Napoleonovým komplexem“, protože má něco mále přes 160 centimetrů, ale slyšet ji je všude.

Musí si vykompezovat někde to, kde jí příroda nenadělila.

Těhotná a spokojená s partnerem Vojtou DykemZdroj: Šíp PLUS

Teď si prý měla umanout, že chce čtvrté dítě, dokud to ještě fyziologicky jde. Přeci jí jen bude čtyřicet a pak to může být s otěhotněním dost komplikované, ale ona by tak ráda holčičku, aby měla spojenkyni v té testosteronové domácnosti.

Sám zpěvák by jednou také velkou rodinu, ale asi si neuvědomuje, že má staršího partnerku, které už tikají biologické hodiny.

Vojta DykZdroj: denik.cz

Ale zdá se, že tam na sebe názory narážejí. Vojta vždycky tvrdil, že by rád klidně ještě druhé biologické dítě, ale teď se mu kariéra tak rozjela, hodně koncertuje, hraje, čeká ho účinkování v novém muzikálu, prostě toho má nad hlavu. A asi si nedokáže představit, že by přišlo zase malé miminko a nevyspal se.

Táňa je asi zvyklá starat se o malé děti, ale Vojta to zatím poznal jen jednou.

Taňa VilhelmováZdroj: archiv šíp

Jenže Táňa slyší už biologické hodiny a nechce na nic čekat. A Vojtovy argumenty, že teď oba mají starostí a povinností dost, neakceptuje. Nebo je tu další možnost, že ho herečka prostě přemluví i přes jeho nevoli.

Herečka asi moc dobře ví, jaké má trumfy v rukávu, tak je chce použít i na Vojtu.

Taňa VilhelmováZdroj: archiv šíp

Nechce mít doma žádné hádky, chce klidnou domácnost, chodit doma odpočívat. Jenže s naštvanou partnerkou by to jen tak nešlo. Že by teda zatnul zuby a nakonec se nechal přesvědčit, že i přes to všechno je ten nejlepší čas znovu zapracovat na miminku?

Třeba dvojice brzy oznámí sladkou novinu, ale nevypadá to, že by Vojta zrovna skákal radostí.

Tatiana Vilhelmová a Vojta Dyk.Zdroj: Profimedia.cz

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: šíp.cz
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů