Šíp.deník.cz

Sexy Miluška Bittnerová ŠOKUJE! Šípu prozradila dost MORBIDNÍ MAJETEK

Sličná herečka Miluška Bittnerová má humor sobě vlastní. Nebojí se ukázat slabost, udělat si sama ze sebe srandu a také odhalit věci, které nejsou zrovna oblíbeným tématem. A Šípu na sebe prozradila něco, co nikdo nevěděl. Doslova nám tou bizarností vyrazila dech!

1 / 12
To bude na silnici ale nehod.

Sexy herečka známá třeba ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě se mezi herečkami dost vymyká. Nejen svým sex-appealem, ale také ostrým jazýčkem, vytříbeným smyslem pro humor a tím, že se s nikým a ničím nepáře.

To se v dnešním showbyznysu zrovna nenosí. Každý se snaží být na každého milý, aby z něj do budoucna třeba něco měl, ale za rohem ho pak pomluví. Za to rozvedená herečka to bere z jiné strany – co na srdci, to na jazyku.

Má ten nejostřejší jazýček

Tahle telenovela snad nikdy neskončí.Zdroj: Profimedia.cz

To se někomu nemusí líbit. Kvůli své prostořekosti už měla nějaké trable, kdy Milušce začaly chodit sprosté a výhrůžné zprávy.  Ona se z toho ale oklepala a nebojí se své postoje říkat na hlas, ani v živé relaci „Lucie, postrach celebrit“.

Ale radši už nikoho nechtěla jmenovat, jen se veřejně přiznala k tomu, že ráda sleduje facebookovou skupinu „Kačka Blažková von Bahnof“, která si satiricky dobírá moderátorku Kateřinu Kristelovou a Tomáše Řepku. Radši se k tomu ale dál nevyjadřovala.

Morbidní dárek od rodičů

Při pohledu na tyto ženy vám kila navíc nebudou vadit.Zdroj: Profimedia.cz

Čím Šípu ale vyrazila dech, bylo přiznání, že už má ve svém věku koupený hrob! Copak pomýšlí na nejhorší a radši myslí na zadní kolečka, aby měla kde naposledy odpočívat? Žádná jiná celebrita rozhodně nic takového nepřiznala.

„Já si hrob vlastně nepořídila sama. Ale dostala jsem ho od rodičů ke svým pět a třicátým narozeninám jako dárek.  Co vám budu povídat, byla jsem z toho dost vedle, takový dárek si určitě přeje každý,“ smála se Miluška v živém vysílání.

Má jedinou jistotu

Psí mazlíčci našim celebritám zpříjemňují životy.Zdroj: Profimedia.cz

A neurazilo jí to, že její rodiče myslí na smrt místo toho, aby si užívali to, že jsou všichni zdraví a v rámci možností šťastní? V rodinách to není zrovna obvyklé, aby se k narozeninám dávala taková bizarní překvapení.

„Já jsem za to ve finále ráda. Aspoň už mám jistotu, kde budu odpočívat. Přeci jen to bude docela dlouhá doba, kdy tam budu ležet, tak aspoň vím, kde to bude. Hrob mi rodiče koupili v Hořicích. To je vlastně má jediná jistota,“ řekla Miluška humorem sobě vlastním.

Místo na "ležení" už má

Která ze známých prsatic se vám líbí nejvíce?Zdroj: Profimedia.cz

„Na byt mám hypotéku, takže ho vlastním na půl s bankou. Takže mi ho jednoho krásného dne může i vzít. Ale ten hrob už je jen můj, takže když mě banka vystěhuje, mám si kam lehnout,“ uzavřela se smíchem sympatická herečka.

Ale sama si z toho dělá srandu. Rodičům je vděčná, že to za ni tak brzy vyřídila, jen si pořád hodlá užívat života plnými doušky.

Výstřihy rozhodně nešetří.Zdroj: Facebook.com

Chcete vidět celý rozhovor s usměvavou Miluškou Bittnerovou? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů