Šíp.deník.cz

Yvetta Blanarovičová v nemocnici: Ohnula se a už se nemohla narovnat!

Měla oslavit své sedmapadesáté narozeniny, osud měl ale jiné plány. Místo bujaré párty na lodi skončila zpěvačka Yvetta Blanarovičová na kapačkách v nemocnici!

1 / 12
Ywetta Blanarovičová

Yvetta Blanarovičková se těšila na výlet na Lipno, kde měla společně s přáteli oslavit své narozeniny. Mimo jiné zde měla zpěvačka vystoupit a to na parníku uprostřed nádrže.

Blanarovičková ale na místo nakonec vůbec nedorazila, během balení věcí jí luplo v zádech a už se nemohla zvednout!

"Balila jsem si věci, moc jsem se už těšila. Najednou jsem se ohnula pro tašku a skončila jsem na kolenou, jenom mě zapálilo v zádech a zůstala jsem tam viset a nemohla jsem se narovnat," popsala zpěvačka, jak se celá událost odehrála. Následně musela být převezena do nemocnice!

Ywetta Blanarovičková poslala fanouškům pozdrav z nemocnice.

"Volala jsem do nemocnice panu Pavlu Kolářovi, poslal mě do Centra pohybové medicíny. Byla jsem tam, dali mi infuze a musím na magnetickou rezonanci," prozradila Blanarovičová webu Super.cz.

Zpěvačka přitom už jednou podobné zranění prodělala několik měsíců zpět!

"To už je podruhé. Poprvé, když se mi to stalo, tak byl květen nebo červen, tak jsme si mysleli, že to je tím, že člověk přestane pracovat, psychika také dělá své, dělali mi také magnetickou rezonanci, měla jsem vše negativní," narazila Blanarovičová na fakt, že její zdraví se začalo zhoršovat právě po pandemii koronaviru!

Zpěvačka věří, že její stav neohrozí žádná plánovaná vystoupení.

Ačkoliv na tom aktuálně není Ywetta Blanarovičová zrovna nejlépe, věří, že nebude chybět na žádném ze svých plánovaných vystoupení!

"Myslela jsem, že si se všemi připiji a že to bude hezké, během několika vteřin to je všechno jinak. Hlavně nyní nemůžu ohrozit představení, hrajeme v Brně muzikál Angelika, a také se moc těším na Kvítek mandragory v Divadle Broadway. Musím odehrát představení, po sedmi měsících konečně hraji," tvrdí zpěvačka odhodlaně.

Nezbývá než jí popřát hodně zdraví a rychlý návrat do běžného života! A gratulujeme k narozeninám!

Blanarovičová vypadá na svůj věk báječně!

Pár dní si musí dát klid, aby si dala záda do pořádku.

Problém se zpěvačce vrátil už podruhé během krátké doby.

Blanarovičová se těšila na Lipno.

Zpěvačka dokazuje, že věk je jen číslo.

Zdroj: Jan Novák
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů