Šíp.deník.cz

Bohdalová a Polívka: Hodně nízký zájem, co se stalo?

15 fotografií 15
Jiřina Bohdalová a její dlouholetý kamarád Bolek Bolívka
Jiřina Bohdalová a její dlouholetý kamarád Bolek Bolívka
Zdroj: Šíp
Jiřina Bohdalová Jiřina Bohdalová Bolek Polívka Jiřina Bohdalová
Sdílej článek:

Oblíbenost hereckých ikon na televizi Prima je mizerná. Na druhý pokus neuspělo Zrdcadlo tvého života Jiřiny Bohdalové, teď prý Prima zvažuje stáhnout z vysílání i Bolka Polívku.

Bohdalové nedávno stáhli podruhé talk show, kam si zvala známé osobnosti. Důvodem byla katastrofická sledovanost. V posledním souboji pořádů o koláče sledovanosti seriál Ordinace v růžové zahradě (1,859 milionu diváků) pořad Jiřinky (221 tisíc diváků) vymazal z televizního programu. 

Teď "televizní bůh" začíná být údajně nemilosrdný i ke králi paštik Bolkovi Polívkovi. Podle serveru extra.cz je pořad Polívka na víně před zrušením. I když na televizi tvrdí, že to není pravda, zdroj redakce ví prý více. „Tu show nebude vedení ani přesouvat do jiného slotu (denní vysílací úsek), jestli se příští sobotu nestane zázrak, je okamžitě konec, takovej prů**r nečekal nikdo. Kdyby tam bylo namísto toho co nasadit, tak se to stáhlo hned."

Bolkův pořad měl totiž žalostnou sledovanost, když jej vidělo 4,2 procenta diváků. Konkureční Sherlock Holmes na Nově přilákal k obrazovkám více než 42 procent diváků. Podle zdroje by TV Prima měla odvysílat ještě dva nebo tři díly a šmitec… (rf)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů