Šíp.deník.cz

Dokonalá pro ostatní, ale ne pro sebe! Lucka Borhyová přiznala TRABLE S POSTAVOU

Kdo by to byl řekl, že právě krásná moderátorka Lucie Borhyová přizná, že někdy s tím, jak její na první pohled dokonalá postava vypadá, není úplně spokojená. Dokonce se občas dostala i do situací, kdy se musela začít omezovat!

1 / 8
Lucka miluje sluníčko a moře, nemá ráda zimu v Česku.

Dvojnásobná matka a především čtyřicetiletá žena Lucie Borhyová je pro mnohé muže ženu snů. Mnoho z nich dokáže doslova přikovat svou krásou k televizním obrazovkám a donutit je hltat každé její slovo týkající se zpravodajství. 

I když si v minulosti přivydělávala jako modelka a stále má proporce ženy, která by mohla z fleku předvádět na molech, její sebevědomí v tomto ohledu pomalu klesá. Dokonce i přiznala, že má se svou postavou někdy pořádné trable.

Ve čtyřiceti má postavu mladice

Lucka miluje sluníčko a moře, nemá ráda zimu v Česku.Zdroj: Instagram

„Jakmile nedopnu kalhoty, je to pro mě signál, že musím omezit čokoládu a běhat ráno víc kilometrů,“ vysvětlila Lucie v rozhovoru pro idnes.cz. Rozhodně se ale netrápí žádnými drastickými dietami, které stejně ve finále nakonec přinesou pouze a jen jojo-efektem a to ona moc dobře ví.

Má ale skrytou motivaci, kvůli které se snaží, aby si vyhýbala váhovým výkyvům. Je to její sbírka džinsů, kterých má doma opravdu hodně. A jelikož se chce nosit stál dál a dál a nechce se jich zbavovat, raději si ráno přidá nějaký ten kilometr nebo si z tabulky čokolády místo dvou čtverečků vezme jenom jeden nebo žádný. 

Láska jako elixír mládí?

Lucka je i ve čtyřiceti letech kočka.Zdroj: Instagram

Samozřejmě si ale všimla, že v dnešní době je dokonalost tak trochu trendy, ovšem s tím ona ruku v ruce nejde. Nikdo z jejich fanoušků ani nejbližších se tak určitě nemusí bát, že by kvůli své postavě snad Lucie někdy v budoucnu dělala nějaké ukvapené kroky, které by se jí snad mohly i později podepsat na zdraví.

Ve svém věku už má přeci jen dost rozumu na to, aby si uvědomila co jí stojí a nestojí za to. Ještě k tomu, když vychovává milovanou dceru Lindu a syna Lucase. Navíc je šťastná se svým partnerem Michalem Smečkou a vše je tak u ní nejspíše doslova zalité sluncem.

Snad se Lucka začně mít ráda. Protože pro takovou postavu by mladší kolegyně doslova vraždily.

Lucka se teď všem snaží dokazovat, jak je šťastná.Zdroj: Instagram

Chcete se o životě hvězd dozvědět více? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů