Šíp.deník.cz

Bouřlivý ŽIVOT Jitky Asterové? Na dovolené vždy ve velkém průšvihu

13 fotografií 13
18+
Jitka Asterová
Jitka Asterová
Zdroj: archiv, JJ
Jitka Asterová Jitka Asterová Jitka Asterová v kuchyni Jitka Asterová v kuchyni
Sdílej článek:

Dovolená je většinou spojena s odpočinkem, poznáním, spoustou romantiky a zážitků. Nemá to tak ale úplně každý. Herečka a učitelka sexu Jitka Asterová například přiznala, že se jí v cizině téměř pokaždé dějí nějaké podivnosti.

Herečka a učitelka sexu Jitka Asterová je zvyklá cestovat už odmala. Byla totiž krasobruslařkou a s dětskou lední revue poznala téměř celou západní Evropu.

"Když se hranice otevřely, tak jsem nebyla po cestování tak lačná, jako lidé, kteří vycestovat nesměli. Za hranice jsem po revoluci jezdila paradoxně spíš méně a na kratší dobu," prozradila herečka s tím, že její dovolenou téměř pokaždé provázejí průšvihy. Obratem zapátrala v paměti a přidala jednu z příhod.

"Dcera Anička nechtěla do Francie letět, tak jsme s rodinkou osedlali auto a vyrazili směrem na Bretaň. Byla to paráda, nádherné pobřeží, výtečná francouzská kuchyně… Jenže pak to přišlo, kleklo nám auto, naštěstí těsně před hotelem v Paříži. Jenže Francouzi rozumí tak akorát těm svým značkám, takže s našim autem si rady nevěděli. Odtáhli ho do servisu s tím, že bude opravené za tři neděle, parádo co?" dodala s úsměvem.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů