Šíp.deník.cz

Nebezpečná Charlize Theron: Přebere Jennifer Aniston Brada Pitta?

Milostný trojúhelník na obzoru! Když se Jennifer a Brad údajně loni v prosinci dali znovu dohromady, fanoušci byli štěstím bez sebe. Do milostných vod ovšem vplulo nebezpečí v podobě žíznivé Charlize Theron. Plánuje přebrat Jennifer lásku jejího života?

1 / 9
Brad Pitt a Charlize Theron

Nechvalná rozvodová tahanice hollywoodské dvojice Brada Pitta a Angeliny Jolie se po dvou letech neúprosně blíží ke konci. Láska dávno vyprchala a Brad se na rozdíl od Angeliny, která svého ex manžela stále miluje, vydal hledat štěstí v lásce. Nemusel hledat dlouho - našel ho ve své bývalé manželce Jennifer Aniston.

Hvězda z Přátel a herec z Deadpoola 2 se opět mají k sobě, některé zdroje tvrdí, že se tajně scházejí a plánují rodinu, nedávné zvěsti o těhotenství seriálové Rachel nebyly stále potvrzeny, a dokud neuvidíme důkaz v podobě zakulaceného bříška, asi dlouho nebudou. Další herecká legenda se ale začala vměšovat do jejich vztahu. Charlize Theron dychtivě touží po tom nazývat Brada Pittasvým partnerem a je ochotná zajít tak daleko, kam se ani Angelina neodvážila!

Dravá Charlize Theron si chce ukrást Brada

Brad Pitt a Charlize TheronZdroj: profimedia.cz

Kdo někdy viděl filmy Charlize Theron, ví, že umí zahrát pěknou mrchu. Je ale i taková mimo scénu? Lidé ji popisují jako milou a skromnou ženu, usměvavou a za každou cenu veselou. Mnozí se domnívají, že je to maska a na filmovém plátně ukazuje její opravdickou povahu.

Lidé bývají v lásce sobci, a když mají cíl, jdou si tvrdě za ním. Charlize Theron vypadá jako ženská, která půjde přes mrtvoly, pokud jde o to navázat intimní vztah s největší světovou hvězdou. Jenže Brad Pitt má podle přátel oči jen pro Jennifer.

Rande s tajnou hvězdou

Brad Pitt a Charlize TheronZdroj: profimedia.cz

Charlize přátelům tvrdí, že byla na rande se slavným hercem, jeho jméno záměrně neřekla. Prý se vydali na dlouhou noční procházku a jiskra okamžitě přeskočila. Charlize má z toho dobrý pocit a doufá, že to povede k vážnému vztahu.

Přátelé si myslí, že je tím hercem Brad Pitt. Fanoušci je začátkem nového roku spatřili společně sedět u stolu v restauraci, jeden na druhého se usmívali a přišlo jim, že se k sobě mají. 

Jennifer je přečtená kapitola, měl by to zkusit s Charlize

Jennifer AnistonZdroj: profimedia.cz

,,Brad je její typ a naopak," prozradil blízký zdroj, ,,není překvapivé, že spolu randí." Zdroj dále prozradil, že Charlize a Jennifer byly v minulosti kamarádky, ale Charlize nezajímá, že je Brad její ex manžel, půjde si za tím, co chce.

Charlize a Brada seznámil Theronin bývalý přítel, herec Sean Penn. A teď toho pravděpodobně lituje. U společného projektu to vypadalo, že se Charlize a Brad na sebe vrhnou, jak mezi nimi létaly jiskry. Přátelé se domnívají, že Brad u Jennifer nezůstane a zkusí štěstí jinde. ,,Tuhle životní kapitolu už zná, chtěl by zkusit něco nového."

Co se děje u nás?

Zdroj: šíp.cz
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů