Šíp.deník.cz

Co pro lásku neudělá: Brad Pitt se kvůli Jennifer změnil k nepoznání!

Brad Pitt zapracoval na své anorektické postavě, začal zase jíst, pravidelně cvičit a zatrhl všechen alkohol a kouření. To vše ve jménu lásky a nadcházející svatby, kde musí vypadat co nejlíp.

1 / 9
Brad Pitt

Těžký rozvod ho dohnal do propasti výčitek a špatného stravování. Jakého stravování, Pitt vůbec nejedl, jídlo vyhazoval. Dopadl stejně jako ex manželka Angelina Jolie, která za pouhých pár měsíců zhubla 20 kilo a připomínala Smrt v kašmírovém kabátku. Oba vypadali na umření, Brad se ani nedokázal těšit z domácí stravy své snoubenky Jennifer. To se náhle změnilo, když mu seriálová Rachel domluvila. Herec z nadcházejícího filmu Tenkrát v Hollywoodu se sebral a začal se sebou něco dělat. Nemohl přece vypadat jako zombík, zatímco by Aniston ve svatebních šatech připomínala nebeského anděla.

Intervence

Brad PittZdroj: profimedia

Za jeho vyzáblou postavu vinila Jennifer Aniston svou sokyni v lásce Angelinu. Stresovou situaci, do které ho dostala, Brada natolik poznamenala, že drasticky zhubl a přestal o sebe dbát. Jennifer mu v tom nemohla dovolit pokračovat a svému budoucímu manželovi drsně domluvila.

Neoficiální zdroj tvrdí, že Jennifer pozvala jejich blízké kamarády, kteří pro Brada udělali tzv. intervenci. Sedli si do kruhu a každý se podělil o svůj zážitek, jak ho Bradův stav poznamenal a proč by to měl změnit. ,,Jennifer je neodbytná a ochranářská, pro svého snoubence udělá cokoliv, aby začal znovu žít. Svolala blízké přátelé a každý z nich Bradovi řekl, proč to, co dělá a jak vypadá, ovlivňuje jejich vztah. Vypadá to, že to pomohlo."

Brad je jako vyměněný

Brad PittZdroj: profimedia

Brad se postavil na nohy a začal na sobě makat. V první řadě změnil jídelníček, respektive ho zaplnil jídlem. Přestal plýtvat dobrými pokrmy, které většinu času končily v koši, najal si osobního trenéra, který mu nastavil vyvážený jídelníček, a kuchaře, který podle něj vaří. 

,,Uběhlo pár dnů a Brad vypadá jako vyměněný," říká zdroj. ,,Jennifer je z toho nadšená. Váha pomalu stoupá, už neváží 70 kg, což je pro tak vysokého člověka a bývalou korbu strašně málo. Kardiu se prozatím vyhýbá, dělá však silové sporty, aby nabral ztracené svalstvo."

Děti mu pomáhají s psychikou

Angelina Jolie, Brad Pitt a jejich děti. Zprava: Zahara, Maddox a jeho kamarádka. Zdroj: Profimedia.cz

Mimo snoubenky a správného jídelníčku mu radost dodávají jeho děti. Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Knox a Vivienne se s tátou teď tak často nevidí, když už se ale domluví a Brad je vyzvedne, dělají aktivity, u kterých se všichni baví. Jeho psychický stav se rapidně zlepšil.

,,Angelina to samozřejmě nevidí ráda, nejradši by byla, kdyby se Brad s dětmi vídal co nejméně, ale soud rozhodl, že mají stejné nároky," dodává zdroj a připomíná soudcovo rozhodnutí o rozdělené péči. Angelina se toto rozhodnutí snažila zmanipulovat, čímž si od soudce vysloužila první a poslední varování. Jennifer může zase v klidu pokračovat v plánování svatby, ženich neumře.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů