Šíp.deník.cz

Bradavkové odhalení… Nejmladší topmodelka oblékla PRŮHLEDNÝ KORZET!

17 fotografií 17
18+
Vidět bylo vskutku úplně všechno! Která byla tak odvážná?
Vidět bylo vskutku úplně všechno! Která byla tak odvážná?
Zdroj: Koláž Šíp
Bella Hadidová oblékla na slavnostní večer takhle odvážné šaty. Tahle fotka na Instagramu vyvolala asi největší rozruch! Belle zářily bradavky široko daleko. A další selfiečko pro sociální sítě.
Sdílej článek:

Tak se zdá, že slavné modelky si svoji práci poslední dobou pletou s trochu jiným povoláním… Nebo takhle se snad obléká slušné děvče?

Mohlo by vás také zajímat:

Nahá devatenáctka! Modelka roku ukázala nádherné POPRSÍ!

Sexy odhalení na přehlídce! Celá PRSA I BRADAVKY slavné modelky!

Pro strach musí mít tedy pořádně uděláno. Kdo? Nejmladší topmodelka současnosti Bella Hadidová (20), která se minulé pondělí účastnila plesu značky Dior v rámci týdne módy v Paříži.

Mladší sestra další světově úspěšné manekýnky Gigi Hadidové (21) si na slavnostní večer oblékla šaty s korzetem na hrudníku. To je ještě vcelku běžná módní kombinace. Vtip byl v tom, že onen korzet byl kompletně průhledný…

Belle tak doslova zářily bradavky do všech stran! „Děkuji Dioru, že mě vždy nechá cítit se jako princezna," napsala později na Instagram. Neodolala ani česká kráska Eva Herzigová (43) a s mladší kolegyní ochotně zapózovala…

Její cílená erotická provokace očividně nese ovoce na všech frontách. Bella rovněž minulý týden oslavila na svém profilu na Instagramu deset milionů fanoušků! „Miluju vás úplně všechny," rozplývala se.

No, jestli se bude pořád takhle svlékat, nápadníků bude mít za chvíli ještě mnohem mnohem víc!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů