Šíp.deník.cz

Britney Spearsová chce sbalit bývalého... A ŽADONÍ při tom jako puberťačka!

12 fotografií 12
Získá Britney Colina zpět?
Získá Britney Colina zpět?
Zdroj: Profimedia.cz
Britney Spearsová zazářila na Teen Choise Awards... Britney se proto mohla stoupnout jako model svého spodního prádla! Britney Spearsová Britney Spearsová na titulce magazínu Woman's Health.
Sdílej článek:

Na jejich krátký románek nemůže dodnes zpěvačka zapomenout. Britney Spearsová (34) prý doufá, že se jí co nejdříve podaří opět ulovit známého bouřliváka Colina Farrella (39).

Ačkoli je její milostný život v troskách, Britney se lásky nevzdává – a Colinovi proto volá a naléhá na něj, aby si spolu zas někam vyrazili!

To ostatně už udělali v roce 2003 a byl z toho sice krátký, ale o to vášnivější románek. A právě vzpomínky na fantastický sex ženou Britney znovu do Colinovy náruče. „Dřív do sebe byli hodně zakoukaní, ale podle mě to ani jeden z nich nebral moc vážně," myslí si kamarádka zpěvačky.

Rok po jejich rozchodu se Britney vdala za Kevina Federlina, se kterým se pak v roce 2007 rozešla. Colin tehdy bojoval se závislostí na drogách a skončil i v léčebně pro závislé na alkoholu. Jenže to už je minulost… „Britney je přesvědčená, že když už mají svá bouřlivá období za sebou, tak by své lásce měli dát další šanci," uzavřela známá.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů