Šíp.deník.cz

Zpěvačka Eva Burešová chystá útěk! MINULOST JI NIČÍ!

Většina lidi je na Vánoce se na Vánoce vrací ke svým blízkým a tráví je s nimi. Krásná herečka Eva Burešová má ale pro ty letošní zcela jiný plán, který určitě mnohé její fanoušky překvapil. Chystá se totiž opustit zemi a slavit je v zahraničí!

1 / 9
Krásná Eva se musela poprat s těžkým osudem.

V letošním roce se s ní rozešel přítel Michael Krásný a nestala se tak „Krásnou“, jak si moc přála. Byla to pro ni pořádná rána, ze které se ještě úplně nevzpamatovala. A ono to asi ani nikdy nepůjde, když společně přivedli na světa syna Nathaniela a jsou jeho rodiči.

Bohužel tatínek na svého synka nemá čas a spíše to vypadá, že se mu trochu vyhýbá a raději místo rodičovství buduje svoji kariéru. Eva se tak možná i kvůli tomu, aby jí během Vánoc nesžíraly nostalgické vzpomínky, rozhodla vycestovat za hranice.

Jak to všechno dopadne?

Krásná Eva se musela poprat s těžkým osudem.Zdroj: Facebook.com

Nejkrásnější dny v roce ale nestráví sama se synem v hotelu, nýbrž se svou milovanou sestrou, která se před časem vdala do Itálie. Čeká jí tak ta pravá rodinná pohoda, ale nejspíše trochu jiné Vánoce, než-li se slaví v našich končinách.

Hvězda Modrého kódu stráví v Itálii také Nový rok, nicméně neočekává, že z toho budou nějaké bujaré oslavy, přeci jen, obě mají malé děti a spíše se tak dá očekávat, že po tom, co v devět večer dokáží uklidit spoušť, kterou společně udělali, padnou za vlast a možná se probudí až ráno a nevzbudí je ani novoroční ohňostroj. 

Minulost byla k Evě krutá

Krásná Eva se musela poprat s těžkým osudem.Zdroj: Facebook.com

Jestli ale do Itálie vezme svou novou lásku, kterou má údajně mít není jisté. Nejspíše ne, jelikož jsou spolu krátce a spíše se obklopí blízkými, aby nemyslela na to, co jí její expartner v minulosti způsobil.

Vánoce totiž bývají obdobím, které bývá pro každého velmi citlivou záležitostí a prožít je v slzách je Eva určitě nechce. Sice je silná, ale přeci jen z ocele není a i na ní by to mohlo dolehnout. S oporou, kterou má ve své sestře, to ale určitě zvládne i bez posmrkaných kapesníčků.

Krásná Eva se s životem svobodné maminky pere velmi statečně, někdy až moc. Až to vypadá, že je natolik silná, že by mohla i skály lámat. Přitom vypadá tak křehce…

Krásná Eva se musela poprat s těžkým osudem.Zdroj: Facebook.com

Chcete se o půvabné Evě Burešové dozvědět více? Pusťte si toto video:

Zdroj: šíp.cz
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů