Šíp.deník.cz

Británie Camillu nenávidí! Na trůnu ji nechtějí, požadují po Charlesovi abdikaci

Obyvatelé britských ostrovů se ve veřejné anketě jasně vyslovili - Camilla je pro Brexitu to nejhorší, co se mohlo Spojenému Království přihodit. Víc než tři čtvrtě populace uvedlo, že je Camilla jejich nejméně oblíbená členka královské rodiny. A že by ji někdo chtěl jako královnu? To aby Charles raději ze své pozice abdikoval!

1 / 11
Camiilla a Charles

Nedůtklivá Camilla Parker-Bowles patří k osobám s nejmenším potenciálem získat si srdce dělnické třídy. Nepodařilo se jí to za 14 let jako vévodkyni z Cornwallu, nepodaří se jí to nikdy. Čím si to u prostého lidu navždy pokazila? Jednoduše: svým příchodem do královské rodiny. V době, kdy byl princ Charles ženatý za princeznu Dianu, proplížila se Camilla zadními vrátky a nenávratně zničila dobře fungující vztah. I kdyby z hořícího domu zachránila čtyřčlennou rodinu, nikoho by tím neohromila, naopak, nařknou ji z přehnané snahy a zjevné vtíravosti. Camillu nemá ráda ani vlastní rodina, manžel jí pohrdá, královna Alžběta o ní nechce ani slyšet. Britové se v nové anketě vyjádřili jasně – všem by bylo lépe bez ní!

Kterého člena královské rodiny máte nejraději?

Královská rodina pěkně pohromaděZdroj: Reuters

Na webové stránce YouGov byla zveřejněna anketa s otázkou: Kterého člena královské rodiny máte nejraději? Na výběr byla celá škála členů, samozřejmě princ Harry, William, Alžběta, Philip, Charles, Meghan a Kate, princezna Anna, její dcera Zara Phillips, a pak všemi zbožňovaná Camilla.

První místa nebyla vůbec překvapivá, žebříčku vévodil princ Harry, těsně za ním byla královna Alžběta, na třetím a čtvrtém místě se umístili William s Kate, pátou a šestou příčku si uzurpovali princ Philip a Meghan. Přestože princezna Anna a Zara Phillips nejsou moc vidět a moc se o nich nemluví, neskončili poslední. Nejhůř si "překvapivě" pro všechny vedla Camilla.

Charles čeká, až Camillu zabije rakovina

Královská rodina není úplně v pohodě.Zdroj: Profimedia.cz

Výsledek není nijak zarážející, Camillu nesnáší nejen celý národ, ale i její rodina v čele s princem Charlesem. Od okamžiku, kdy ho kvůli deníku a rozvodu začala vydírat, nepřeje si budoucí král Británie nic jiného než její rychlou terminaci. Nemocné Camille podle lékařských prognóz zbývá něco málo přes 7 měsíců života, rakovina jater je u ní neléčitelná a transplantace již není možná.

Každopádně, hlas lidu rozhodl a bez Camilly by se obešli i obyčejní daňoví poplatníci. Díky velkému úspěchu ankety vznikla ještě jedna, ve které se veřejnost měla vyjádřit k budoucnosti královského trůnu. Celých 46 % hlasujících doufá, že po smrti královny Alžběty Charles abdikuje a přenechá trůn Williamovi, a to jen z toho důvodu, aby se Camilla nestala královnou!

O tom, že by sedla na trůn, nechtějí Britové ani slyšet

Camilla Parker-BowlesZdroj: profimedia

Britové si totiž nedokážou představit, jak by mohla Camilla vedle svého manžela vládnout. Jelikož její hlas nemá žádnou váhu, není jasné, jakou roli by jako královna vůbec měla. Charles se ovšem pojistil a z Camilly se královna rozhodně nestane. Po skandálech, do kterých zapletla celou rodinu, se společně se svou matkou postarali, aby Camilla zmizela z rodiny ještě dřív, než Charles usedne na trůn - nezajištěním včasné transplantace jater svému plánu značně napomohli.

Vydírání prince Charlese byl jeden z posledních hřebíků do rakve

Camilla ParkerZdroj: winto

Camilla si je vědoma, že její zásluhy královské rodině jsou nicotné, proto se před několika lety rozhodla Charlese vydírat. Tajný deník, v němž se princ přiznává, že nechal zabít Lady Di, si Camilla údajně schovala a Charles k němu nemá přístup. Rozvod, za nějž by měla získat šílených 250 milionů liber se však neuskuteční, protože Charles a Alžběta zdržují veškeré formality a čekají, až ji rakovina sežere zaživa. Jestli se tak stane, napoví až čas. Prozatím se musí Camilla spokojit s tím, že je nenáviděná celým světěm.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů