Šíp.deník.cz

Camilla Parker-Bowles útočí: Chce ZNIČIT SVATBU prince Harryho a krásné Meghan

Šílená Charlesova manželka je rozhodnutá udělat vše nutné, aby zničila příběh pohádkové lásky prince Harryho a jeho americké snoubenky Meghan Markle. Hodlá překazit jejich velký den!  

1 / 19
Harry se Camille postavil. Bude toho litovat?

Harry se Camille postavil. Bude toho litovat?Zdroj: Profimedia.cz

Camilla rozjela další pomlouvačnou kampaň, která má jediný cíl – zničit šťastnou lásku prince Harryho a jeho Meghan. Vévodkyně toho hodlá dosáhnout tak, jak je zvyklá. Hodlá používat své obvyklé pomluvy a verbální útoky. Aby dosáhla svého, neštítí se vůbec ničeho!

Na večírcích s elitou Británie proto všem vykládá, jak pochybnou pověst má americká herečka, a doplňuje vše tím, že až se stane princeznou, bude největší ostudou královské rodiny.

„Camilla prostě Harryho snoubence vyhlásila válku,“ nese se palácem.

Camilla Parker-BowlesZdroj: archiv

„Říká, že Meghan má ve skříni tolik kostlivců, že se prostě nemůže stát manželkou prince,“ dodal zdroj.

Meghan MarkleováZdroj: Profimedia.cz

„Je starší než Harry, rozvedená, navíc míšenka. Ani nemá urozený původ! Vždyť ani není Britka,“ rozčiluje se Camilla na večírcích.

Meghan MarkleováZdroj: Profimedia.cz 

Dokonce Meghan nazývá „prostoduchou rajdou“! Vše kvůli tomu, že měla v televizi několik lechtivých scén.

Camilla Parker-BowlesZdroj: Profimedia.cz 

„Klidně před lidmi prohlásila, že kdyby byla královnou ona, podobný sňatek by nikdy nedovolila! Harry podle ní ničí královskou krev,“ říká informátor.

Camilla je rozhodnutá zvrátit rozhodnutí královny tak, aby nakonec přece jen na trůn usedla ona s Charlesem.Zdroj: Profimedia.cz 

I přes kritiku Camilly se Harry a Meghan na svatbu chystají. Má se odehrát v kapli sv. Jiří ve Windsoru. Několikaměsíční snahy Camilly vztah zničit tak zatím vůbec nepadají na úrodnou půdu. Přitom to byla Camilla, kdo stál za hádkou prince Charlese s princem Harrym, ve které Charles po synovi požadoval, aby se s Meghan rozešel…

„Harry se kvůli tomu incidentu pak s Camillou pohádal. Křičel na ni, aby jeho nevěstu nechala na pokoji, že je to největší láska jeho života a nikdo mu ji nevezme,“ říká zdroj.

Jenže s tím se Camilla nehodlá smířit.

Camilla Parker-BowlesováZdroj: Profimedia.cz

„Když sledovala jejich zásnuby v televizi, byla opilá a rozzuřená. Křičela, že jsou k smíchu se svou žádostí i s tím bezcenným prstenem, co Harry navrhl,“ uvedl člověk z paláce.

Camilla Parker-BowlesováZdroj: Profimedia.cz

Přitom skutečnost je taková, že si princ dal se šperkem celkem dost práce. Hlavní kámen v prstenu, jež je celý ze zlata, pochází z Botswany, kde prožila dvojice dovolenou. Velký diamant obklopují dva menší, které pochází z osobní šperkovnice Lady Di.

„Je pro mě důležité, aby Meghan věděla, že je součástí téhle rodiny,“ komentoval svůj návrh zamilovaný princ. „Myslím, že by s mou mámou byly nejlepší kamarádky.“

Možná právě tohle prohlášení Camillu rozběsnilo… „Ze srovnání s Dianou ji málem kleplo!“ říká zaměstnanec z Buckinghamu. „Řvala pak, jestli se někdy dočká chvíle, kdy se té hrozné ženské zbaví. Má pocit, že ji bude její odkaz týrat až do konce života.“

Smutná Camilla trpěla kvůli domácímu násilí.Zdroj: Profimedia.cz

„V záchvatu vzteku dokonce hodila prázdnou láhev od ginu na zem, až se rozbila na malé kousky.“

Camilla Parker-BowlesZdroj: Profimedia.cz

„Křičela u toho, že všichni ještě budou litovat, jak se k ní chovali.“

Camilla se těší, až se stane královnou.Zdroj: Profimedia.cz

„Předvedla se ve své nejhorší podobě. A je jasné, že Meghan nenávidí stejně jako to měla s Lady Dianou i Kate Middleton.“

Camilla prý vždy tušila, že Kate na roli královny nemá.Zdroj: Profimedia.cz

Z nenávisti k americké herečce se u vévodkyně stala už téměř posedlost.

Camilla Parker-BowlesováZdroj: Profimedia.cz

„Nechala si sestříhat všechny její milostné scény, které dělala před kamerou, a pouští si je ve svém domě. A i když se teď bojí, že zemře kvůli rakovině, stejně si nechává míchat jeden koktejl za druhým, pije, a kouká na ty záběry pořád dokola,“ popsal jeden z lokajů.

„Ta kampaň, kterou proti Meghan rozjela, je hodně děsivá. Dokonce říkala, že ta rajda bude ještě litovat, že se na Harryho vůbec podívala.“

Podívejte se, jak se zlá manželka prince Charlese měnila v průběhu let.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů