Šíp.deník.cz

Catherine Zeta-Jones říká: Jsem SLAVNÁ, bohatá A KRÁSNÁ. Nezáviďte mi!

Catherine Zeta-Jones, snová dáma, kterou si pamatujeme maximálně ze Zorra, se má hodně dobře. Miliony na účtech, domy sbírají jako by rostly na trávníku. S manželem Michaelem Douglasem si nahrabali na dva další životy a oběma už leze krkem to, že se za své bohatství musí omlouvat!

1 / 22
Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones oproti svému manželovi jaksi nestárne a stále se drží v hollywoodském hledáčku.

 Catherine Zeta-JonesZdroj: winto

Doby Zorra jsou dávno pryč, Catherine podle toho, co říká, hraje ve vyspělých rolích hodných její úrovně, a ačkoliv její herecký životopis v poslední době opravdu není zářný, Zeta-Jones je na sebe pyšná.

Poslední film, kde si zahrála zajímavější roli a který se dá hodnotit jako dobrý, je z roku 2013 a jmenuje se Vedlejší účinky.

 Catherine Zeta-JonesZdroj: winto

Jinak ale Jones za poslední roky hrála v pramálo filmech, přesto se stále drží na předních příčkách v oblíbenosti u diváků i režisérů.

 Catherine Zeta-JonesZdroj: winto

Možná za to může manželství s elitou kinematografie, Michaelem Douglasem, možná fakt, že vypadá stále dokonale jako tehdy před dvaceti lety, kdy všichni slintali nad výřezem ve tvaru Z v jejích šatech, Catherine rozhodně neplánuje jít do kariérního důchodu.

Nedávno celému světu přednesla dojemný projev o tom, že ji nebaví být pořád skromná a pokorná. Proč se prý stydět za to, co jste si zasloužili?

Catherine Zeta-JonesZdroj: winto

,,Řeknu vám jednu věc, už nejsem skromná. Je mi špatně z toho být pokorná, opravdu. Tak se omlouvám, že jsem bohatá, omlouvám se, že jsem vdaná za hollywoodskou hvězdu, omlouvám se, že stále vypadám dobře.“

Nejedna slza během tohoto prohlášení ukápla. Jones už nebaví tajit, kolik mají s manželem peněz, a tak tuhle střeženou informaci vytáhla ze své kabelky: ,,Kolem 200 milionů liber.“

 Catherine Zeta-JonesZdroj: winto

,,Prostě konec omluv,“ pokračovala. ,,Jediné, co mě teď zajímá, je moje práce a chci se na ni soustředit.“

 Catherine Zeta-JonesZdroj: winto

,,Svou práci miluju a ostatní v mém životě je radost, protože mám dvě krásné děti a zdravého a šťastného manžela. Všechno je to dobrý a ani o tom nebudu skromná.“

Catherine Zeta-JonesZdroj: winto

Zeta-Jones se rozhodla zasvětit všechny, kdo ještě ochotně poslouchali, jak to vypadá s budoucností jejich dvou dětí. S Douglasem, zdravým a šťastným sedmdesátníkem, zplodili chlapce Dylana a holku Carys, oba to jsou divocí puberťáci a Jones se nebojí říct, že budou kráčet v otcových šlépějích.

,,Obě moje děti chtějí být herci a já jsem neskonale pyšná! Pro ně to není o slávě. Oba jsou už od malička obklopeni slavnými lidmi. Vědí, jak to je,“ vysvětluje Catherine, když se nikdo neptal.

 Catherine Zeta-JonesZdroj: winto

,,Chtějí dělat tohle řemeslo, protože to milují,“ pokračuje neúnavně, ,,a já jsem strašně pyšná. Chápou, že to nebude lusknutím prstu. Ale oni jsou hrozně šikovní. Už se nemůžu dočkat, až všichni uvidí, jakými směry se vydají, protože to někam dotáhnou, to vám říkám.“

Catherine všechny samozřejmě přesvědčila a nebudeme jí brát, že chce pro své děti to nejlepší. Je to nová Catherine, protože konečně říká, co si myslí.

Catherine Zeta-JonesZdroj: winto

Kdysi taková ale nebyla. Nebyla tak sebejistá. Její sebejistota a touha se během herecké kariéry kamsi ztratily, ale díky vyspělejším a lépe napsaným rolím je prý znovu nalezla. Její slova.

Catherine pokračuje v proslovu: ,,Co mě zformovalo jako herečku více než cokoliv, bylo stárnutí. Vypustila jsem své „mojo“, už se mi tolik nelíbilo.“

Catherine Zeta-JonesZdroj: winto

,,Našla jsem si úspěšnější cestu, bez problémů a krizí. Pořád si pamatuju, jak jsem začínala, tak mladá, a stala jsem se tak úspěšnou, protože jsem byla neohrožená.“ Možná Zeta Jones ztratila něco víc než mojo, nějaké zábrany, protože se nade všemi začíná povyšovat jako císařovna vesmíru.

Nicméně, Zeta-Jones stále pokračuje: ,,Někde uprostřed mé herecké kariéry jsem začala pochybovat sama o sobě, o tom, jestli jsem si vybrala správně.“

Catherine Zeta-JonesZdroj: winto

,,Ale čím starší jsem byla a vyrostla v ženu, stala se matkou, všechny starosti jsem hodila za hlavu. Vybrala jsem si správně.“

Catherine Zeta-JonesZdroj: winto

Jsme rádi, Catherine, jsme rádi. Taky doufáme, že ti těch 200 míčů v librách bude stačit do konce života, protože se opravdu nezdá, že bys šla po správné cestě, alespoň co se kariéry týče. Opravdu, poslední dobrý film byl z roku 2013 a jestli chce své fanoušky přesvědčit, že se nemá za co stydět, měla by svá slova znovu přehodnotit.

 Catherine Zeta-JonesZdroj: winto

 Jaký že je ten její poslední dobrý film? Podívejte se na trailer k thrilleru Vedlejší účinky:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů