Šíp.deník.cz

Tyhle nepoznáte! Slavné hvězdy bez make upu vypadají naprosto jinak

29 fotografií 29
Ty nepoznáte! Slavné hvězdy bez make upu
Ty nepoznáte! Slavné hvězdy bez make upu
Zdroj: profimedia
Kdo je tahle blondýnka? Herečka? Zpěvačka? Modelka??? Přihořívá.... a hoří! Švédská modelka Elsa Hosk Kdopak si tu kráčí, neupravený Photoshopem?
Sdílej článek:

Hollywoodské hvězdy a zpěvačky se na sociálních sítí rády prezentují s 10 kilogramovou vrstvou make upu. O to víc je pak překvapující, když nános seškrábou a předvedou svůj přirozený zjev - vypadají jako naprosto jiný člověk!

Málokterá hvězda se na veřejnosti objeví bez make upu. Takové holky Kardashianovy, především pak Kim, bez líčení spatříte jednou za uherský rok. Jiné slavné dámy se za svůj obličej nestydí a klidně si po koupeli popovídají s fanoušky na Instagramu. Často to dělá například zpěvačka Cardi B nebo Eva Longoria. 

Rozdíl mezi přirozenou a upravenou fotografií je leckdy šokující. V různých kampaní se kromě make upem zasahuje i Photoshopem, grafici modelkám vyžehlí strie a vrásky, odstraní pupínky a znaménka, aby žena vypadala co nejdokonaleji. Všem je ale jasné, že tak ve skutečnosti nikdo nevypadá a čím víc se modelky podobají obyčejným ženám, tím oblíbenější a respektovanější jsou. Trendem posledních několika let je obsazovat modelky s vadami na kráse. S tlustým obočím, vitiligem (ztrátou pigmentu, pozn. red.) nebo velkou mezerou mezi předními zuby by si v 90. letech vůbec neškrtly, dnešní nekonvenční doba jim to dovoluje.

Poznáte v našem malém kvízu všechny hvězdy v galerii?

 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů