Šíp.deník.cz

Sexuální tajemství celebrit: Nejperverznější odhalení hollywoodu

Stovky celebrit jsou jako na trní; slavný fetišistický klub v Los Angeles jde na prodej a s ním i sexuální tajemství těch největších hollywoodských jmen! 

1 / 11
Místo plné sexu navštěvovali i Brad s Angelinou, Gwyneth Paltrowová nebo Bill Maher.

Všichni máme sexuální úchylky, většina se za ně stydí, malé procento je odvážně prezentuje světu. Rádi svého partnera při sexu škrtíte, nosíte latexové oblečení, necháte se pověsit za háky, nebo něco horšího? Hollywood je tím proslulý, mnoho celebrit nachází potěšení v nejzvláštnějších sexuálních praktikách. Jejich tajemství jsou nyní ohrožena, proslulý klub Snctm, kde roční členství za nepochopenou rozkoš a orgie stojí 75 000 dolarů, jde na prodej. Kartotéka klientů i jejich největších úchylek se může dostat do rukou veřejnosti. Které celebrity by se měly nejvíc bát?

V klubu má členství i Gwyneth Paltrow

Sex klub SnctmZdroj: profimedia

Snctm, zkratka slova sanctum neboli svatyně, je hollywoodský "palác sexu", kde se to hemží perverzáky libujících si v latexu, orgiích a dalších zvrácených choutkách, obvykle nacházejících se v hardcore sekci pornostránek. Majitel se rozhodl klub prodat, problém ovšem je, že obsahuje záznamy všech klientů a jejich aktivit, a to včetně desítek světoznámých celebrit. V seznamu je například herečka Gwyneth Paltrow.

,,Všichni jsou strachy bez sebe," prozradil bývalý zaměstnanec klubu. ,,Všechny osoby, které se touží stát členy Snctm, musí uvést velice osobní a intimní detaily - jméno, zaměstnání, sexuální fantazie, dokonce fotografie svých privátních partií. Vše je zaznamenáno a uloženo do systému. Dostat se do něj není lehké, ale ani těžké."

Přes 100 tisíc zničených životů

Sex klub SnctmZdroj: profimedia

,,Jestli se po prodeji klubu někdo dostane do záznamu a zveřejní to na dark webu, nebo se ven dostane seznam lidí přihlášených k newsletteru klubu, zničí to tisíce rodin," pokračuje zdroj. Odhaduje, že od otevření klubu se do systému nasbíralo kolem 100 000 lidí. ,,Spousta lidí už dlouhé roky nejsou aktivními členy, přesto si šéfové klubu drží jejích osobní údaje pro případ návratu."

Herečka Gwyneth Paltrow se ke klubu veřejně hlásí a dokonce ho zpromovala na svém lifestylovém blogu Goop. Její jméno je údajně uvedeno na seznamu kupců, tato informace ovšem není nijak potvrzená. Kromě ní navštěvuje klub i její manžel Brad Falchuk.

Klub si za milion dolarů můžete koupit i vy

Sex klub SnctmZdroj: profimedia

Majitel klubu Damon Lawner rozeslal všem registrovaným členům e-mail, v němž stojí: ,,Chystám se přidat klíče mého království prvnímu člověku, který mi nabídne 1 milion dolarů v hotovosti." Všichni členové se nyní bojí - klub si teoreticky může koupit kdokoliv, kdo vysolí milion babek, a nemusí jít o žádnou důvěryhodnou osobu, která bude nadále střežit jejich perverzní tajemství, ale o pochybného člověka, který do své hrsti dostane osudy tisíců lidí a může s nimi nakládat, jak se mu zlíbí.

Sex klub SnctmZdroj: profimedia

Lawner zatím žádnou nabídku nedostal, spekuluje se, že celebrity lobbují za to, aby se klub nedostal do jen tak něčích rukou. ,,Hledá se někdo stejně důvěryhodný, jako byl Lawner," dodává zdroj. Pokud máte milion dolarů, v přepočtu 23 miliónů korun, můžete se Lawnerovi ozvat. A pak čekejte hovor od nás.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů