Šíp.deník.cz

Celeste Buckingham v Praze: Zpěvačka prozradila, S KÝM bude trávit Vánoce!

Celeste Buckingham
Celeste Buckingham
Zdroj: Tilen Vajt
Sdílej článek:

Zpěvačka Celeste Buckingham (20) neustále pendluje mezi několika státy. Kde a s kým bude ovšem trávit nejkrásnější svátky roku? 

Oblíbená zpěvačka a bývalá porotkyně televizní talentové soutěže intenzivně pracuje na přípravě nového alba v nahrávacích studiích v Americe, ale adventní období přivítala v Čechách. Fanoušky potěšila exkluzivním koncertem a autogramiádou v Centru Černý Most v Praze.

Vrcholem koncertu Celeste Buckingham se stal song Láska na vlásku ze stejnojmenné pohádky, v níž ztvárnila zpěvačka hlavní roli. Píseň navíc výborně podpořila slavnostní atmosféru akce, která skvěle naladila přítomné na blížící se vánoční vlnu.

Samotná Celeste bude letos o Vánocích na Slovensku a v Čechách: "Moc se na Vánoce těším. Je to pro mě nejkrásnější období roku. Letos je navíc budu trávit s přítelem Matějem," usmívala se bývalá porotkyně talentové soutěže X Factor, v rámci níž svého přítele poznala.

Zpěvačka prozradila, že ji kromě propagace aktuálního singlu a desky momentálně zaměstnává finalizace alba, které vydá na jaře. Původně přitom Celeste plánovala zmiňované album vydat ještě letos, rozhodla se ale pro zajímavý kompromis. Je jím právě zmíněná albumová ochutnávka s názvem So Far So Good.

Diář zpěvačky plní také přípravy na velké jarní koncertní turné, které by mělo tvořit deset koncertů po Slovensku. "Detaily turné právě dolaďujeme. Veškeré aktuální informace o místech a termínech koncertů a o předprodeji vstupenek na turné se fanoušci dočtou na mém webu a na mém oficiálním facebookovém profilu," dodala.

Celeste Buckingham

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů