Šíp.deník.cz

Český kontroverzní ZPĚVÁK bude OTCEM! Jeho partnerka je v pátém měsíci

13 fotografií 13
Jakub Ali s přítelkyni Kristýnou Dykastovou
Jakub Ali s přítelkyni Kristýnou Dykastovou
Zdroj: archiv
Jakub Ali vystupuje s Walda Gangem. Jakub Ali se vrací na scénu. Pyšná maminka během líčení... Kristýna se živí jako umělecká maskérka.
Sdílej článek:

Kontroverzní zpěvák a bývalý člen kapely Walda Gang Jakub Mohamed Ali (44) se zanedlouho stane pyšným tatínkem. Jeho mladší partnerka, vizážistka Kristýna Dykastová (25), je v pátém měsíci těhotenství.

Tak to český showbyznys nečekal. Z chlapíka, z něhož mělo v minulosti několik slavných tváří pořádný vítr, se stává člověk se svatozáří nad hlavou. Ali totiž Šípu přiznal, že od okamžiku, kdy se dozvěděl, že bude otcem, svůj život rapidně změnil. "Minulost je minulost. Když jsem dostal informaci, že je milovaná partnerka těhotná, přehodnotil jsem život a změnil priority. Rodina a zdraví je na prvním místě, ostatní není vůbec podstatné," svěřil nám Ali.

Jestli se kontroverzní hudebník dočká holčičky nebo chlapečka, zatím neví nebo před médii úzkostlivě tají. "To není důležité. Co je důležité, aby partnerka i miminko byly zdravé. A vše proběhlo v pohodě," dodal pyšně Ali s tím, že o jménech pro potomka s partnerkou už uvažovali, ale definitivní rozhodnutí nepadlo. Oběma nastávajícím rodičům gratulujeme!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů