Šíp.deník.cz

Sladké dědictví Charlotte Gottové: Z Gottových dětí toho má po otci nejvíce!

Karel Gott měl za život čtyři dcery. Nejprve Dominiku a Lucii, se kterými nežil. Posléze pak Charlotte Ellu a Nelly Sofii. Právě s nimi zažil, co je to opravdová rodina. Co po něm která dcera má?

1 / 12
Karel Gott s dcerami

Karel Gott se během života nikdy tak úplně nechtěl usadit. Žen měl požehnaně, ale na rodinu nepomýšlel. V roce 2001 se zamiloval až po uši a začal chodit s Ivanou Gottovou. Gott si ji vzal a pořídil si s ní dvě děti. Charlotte Gottová a Nelly Gottová ale nejsou jeho jediné dcery.

Dominika je jeho první dcera

Dominika GottováZdroj: Profimedia

Mladá zdravotní sestřička je jediná, která ho dokázala zkrotit. Nikdo dodnes netuší, jak to udělala, ale zřejmě má svoje know how, jinak by v Americe, kde žila, nesbalila samotného Michaela Douglase. Někteří Ivanku nemají příliš v lásce a tvrdí, že Gotta odstřihla od jeho dospělých dcer.

Lucie po slávě netouží

Jeho první dcerou byla Dominika, o které dost dlouho nevěděl. Poprvé ji spatřil, až když jí bylo šest měsíců. Její maminka to mistrovi prostě nechtěla říci. I kdyby se to Dominika v průběhu života nedozvěděla, je velká šance, že by ji to napadlo.

Charlottka se začíná profilovat jako tatínek

Charlotte Ella GottováZdroj: Profimedia

Gottovi jako by z oka vypadla! Má zkrátka úplně stejný obličej. To Lucie, kterou měl Gott s bláznivou fanynkou, je pro změnu skromná a pokorná. Pracuje v obchodě a po slávě rozhodně netouží. Žije velmi poklidným životem.

Karel Gott všechny své děti miloval stejně

Karel GottZdroj: Profimedia

Hudební vlohy má po tatínkovi Charlotte Ella, která nazpívala už dva duety. Vypadá to, že sláva a kamery jí dělají jen dobře a je jasné, že jednou se umělecké činnosti bude věnovat. Konec konců na reflektory je zvyklá odmala.

Duet Karla Gotta a jeho dcery Charlotte Elly

Zdroj: Youtube

Nelly Sofie působí více plaše, ale je otázkou, zda to tak není jen na oko. Třeba se taky jednou bude věnovat umění, ale na pódia jakoby více patřila Charlotte Ella, která bude jednou jistě velkou hvězdou.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů