Šíp.deník.cz

Chce UTÉCT z republiky? Michal David plánuje bydlení na Kanárech!

11 fotografií 11
Michal David
Michal David
Zdroj: Koláž Šíp
Bětka Bartošová, Aneta Vrzalová a Michal David Michal David Michal David v botanické zahradě všechny překvapil... Michal David
Sdílej článek:

Málokdo v českém showbyznysu slaví podobné úspěchy jako Michal David (55). Ten podle všeho neprodělá ani na svém posledním projektu – filmu Decibely lásky. Už teď se mu prý vrátily investice. Peníze se u něj ale dlouho neohřejí - plánuje nákup domu v zahraničí!

Když má promluvit o tom, jak si vede jeho film, který ztrhaly kritiky, neubrání se úsměvu. „Jsem teď na nule, to znamená, že za chvíli budu v plusu. Jsme teprve v polovině, film se ještě nějakou dobu bude hrát v kinech. Půjde do televize a na dévédéčka. Málokdy prodělám," svěřil se.

A co udělá s vydělanými penězi? Kromě investic do rodinného domu v Křeslicích prý většinu financí spolknou jeho projekty. „Dávám to do muzikálů. Co vyděláme, většinou vrátím do toho. Nejde o zisk, baví mě to," řekl zpěvák, který momentálně zvažuje i koupi nemovistosti.

„Přemýšlím o domku někdě úplně mimo. Třeba na Kanarských ostrovech, Tenerife, tam někdě… Myslím, že mít peníze v bance je úplný nesmysl. Nepřináší to žádný efekt, naopak, proděláváte. Takže peníze, které vyděláte, musíte někdě investovat, aby to mělo smysl," dodal zpěvák, podle kterého je ale možná nejlepší možností nemít nic, protože se pak nemusíte o nic starat.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů