Šíp.deník.cz

Chcete mít tělo jako SEXY modelka Nikol Švantnerová? Šípu prozradila TAJNÉ TRIKY

Ne nadarmo se krásná Nikol Švantnerová stala královnou krásy. Nejenže má pohledný obličej, ale ještě k tomu má jednu z nejhezčích postav, co se prochází po módních molech. Jenže sama modelka přiznává že to nemá zadarmo. Šípu exkluzivně prozradila své zaručené tipy a také nás vzala na jeden ze svých tréninků. I při sportu vypadá naprosto dokonale!

2 / 22
Její vnady jsou v showbyznysu proslulé.

Její vnady jsou v showbyznysu proslulé.Zdroj: Instagram

Za Nikol se otočí snad každý muž.

Zdroj: Instagram

Česká Miss Nikol Švantnerová má mezi královnami krásy rozhodně nejvypracovanější postavu. Ale nemá to nadarmo. Byly časy, kdy byla v posilovně více jako doma. Dokonce říkala, že si dávala oddych vždy jen v sobotu.

Ví, že ve světě modelingu se o sebe musí starat na sto padesát procent.

Zdroj: Instagram

Od toho šíleného tempa už upustila, ale i tak jí ve vyhlášeném fitku jí můžete vidět tak třikrát týdně. „Snažím se chodit dvakrát až třikrát týdně, ale do toho chodím hodně běhat. Podle mě je to nejlepší na nohy a zadek. Já si totiž myslím, že mou slabou partií jsou právě nohy,“ rozpovídala se Nikol.

Nechce se tomu věřit, že by Nikol měla nějakou problémovou partii.

Zdroj: Instagram

Ta i ve sportovním vypadá naprosto nepřehlédnutelně. Když jsme šli s modelkou natáčet do John Reed fitness, tak bylo vidět, jak po ní všichni koukají. Možná proto, že je její tvář profláknutá, ale také proto, že z ní sálá obrovské kouzlo.

Tato fotka vyvolala spekulace, že si nechala udělat silikony.

Zdroj: Instagram

Byla velmi přívětivá, nebyla nafrněná, arogantní, odpovídala s obrovským nadhledem na všechny otázky, na které jsme se ptali. Kdyby takové byly všechny modelky, tak by ten svět byl hned hezčí. Bohužel hodně z nich mají frňák hodně nahoru.

Ale Nikol je i po těch letech v modelingu stále pokorná a milá.

Zamilované hrdličky se ukázaly na tiskovce Ostrava Fashion Weekend.Zdroj: Profimedia.cz

Ale Nikol ukázala svoje tajné triky, jak bojuje s kily navíc, které prý ještě nedávno měla. Nikdo teda ten rozdíl moc nezaznamenal, až na některé partie. Hrudník se Miss totiž natolik zvětšil, že se začalo spekulovat o plastické operaci.

Ale tomu se jen modelka směje.

Nikol Švantnerová si vzala psa z útulku.Zdroj: Profimedia.cz

„Je pravda, že zničehonic mi prsa narostla, ale já si nestěžuju, jsem za to ráda. Jen jsem opravdu na žádné operaci nebyla. Bylo to tím, že jsem měla skoro o deset kilo víc, které už mám dole, ale ten hrudník mi zůstal. Užívám si ho, dokud o něj zase nepřijdu,“ smála se sexy Nikol.

Zezadu to ale také není vůbec špatný pohled.

Vypracované pozadí moc ráda ukazuje.Zdroj: Instagram

Ta proti plastikám nic nemá, ale sama nic takového neplánuje. Její přítel je spokojený a ona žádné fotbalové míče mít na hrudníku nechce. Radši sází na cvičení, čímž si určité partie dokáže pořádně vytvarovat.

Po těch letech, co na sebe dře, tak by mohla sama předcvičovat.

Její výstřih je jak z katalogu.Zdroj: Instagram

Kdo si ale myslí, že do toho ještě Nikol hladoví, aby měla štíhlé tělo, tak se šeredně mýlí. „Dříve jsem milovala sladké, ale ze dne na den to přešlo. Teď ujíždím třeba na hambáčích, jednou týdně ho musím mít. Ráda zhřeším, ale pak právě musím do toho fitka,“ dodala s úsměvem.

Nebojí pořádně jíst, když to pak vycvičí.

Nikol byla z nového parfému YSL Mon Paris unešená.Zdroj: YSL Mon Paris

Jestli se chcete nechat inspirovat od pohledné Nikol, tak se podívejte na to, jaké triky používá pro štíhlou postavu. Video najdete na facebookových stránkách „Lucie, postrach celebrit“ a „Magazín Šíp“, nebo teď nově i na Instagramu „Lucie, postrach celebrit“.

Nikol a její božské křivky, které muži milují a ženy závidí.

Modelka Nikol Švanternová je opět volná.Zdroj: Facebook.com

O další celebritě se toho víc dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů