Šíp.deník.cz

Chlad a nezájem… Lucie Vondráčková zažila v Kanadě opravdu ZLÉ ČASY

V českých luzích a hájích je za jednu z největších celebrit, ale při práci v Kanadě Lucie Vondráčková poznala, jaké je, když na ni ostatní koukají skrz prsty a čelila dokonce i totální ignoraci!  

1 / 16
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec

Už jste slyšeli poslední Lucčin klip? Pusťte si ho, než se dáte do čtení.

Zdroj: Youtube

Lucie VondráčkováZdroj: Profimedia.cz

Lucie VondráčkováZdroj: Profimedia

Vše se odehrálo v době, kdy se za mořem zpěvačka rozhodla uplatnit i po profesní stránce. Po letech péče o děti si chtěla dny zpestřit prací, kterou miluje. A tak s povděkem přijala nabídku na roli ve filmu Perfect Kiss, který produkovala jiná Češka Martina Adamcová.

A přestože byla Vondráčková u nás za velkou hvězdu, v Kanadě se k ní na place chovali, jako by vůbec nic neznamenala!

Tomáš Plekanec a Lucie VondráčkováZdroj: Profimedia.cz

Lucie VondráčkováZdroj: Herminapress

Jak prozradila Martina Adamcová, herecké začátky Vondráčkové za mořem se nesly ve velké nedůvěře, kolegové byli k české krásce rezervovaní, někteří ji dokonce zpočátku ignorovali!

Podle Adamcové, která se u nás proslavila rolí Babinčákové v Tankovém praporu, se Lucie musela den co den prát s podceňováním a tvrdou kritikou.

Lucie VondráčkováZdroj: Tilen Vajt

Lucie VondráčkováZdroj: Profimedia.cz

Kanadští herci nechápali, proč dostala roli v jejich filmu nějaká Středoevropanka, podle mnohých kolegů Vondráčkové na place bylo vhodnější obsadit její roli naturalizovanou Kanaďankou.

Vondráčková těžké dny přestála s grácií sobě vlastní!

Lucie VondráčkováZdroj: Petr Mráček

Do kin přichází komedie Babovřesky 3, kterou režisér Zdeněk Troška natáčel v jižních Čechách. Na snímku Lucie Vondráčková.Zdroj: Archiv

Kritiku si nepřipustila k tělu, zatvrdila se, a před kamerou podávala snad ještě lepší výkony než doma. Záhy se stala velmi oblíbenou, i poslední kritikové si ji začali pro její schopnosti a vřelou povahu vážit.

Odvážný model Lucie VondráčkovéZdroj: Herminapress

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů