Šíp.deník.cz

Nádherná Kaia vám vyrazí dech! Bude dcera Cindy Crawford úspěšnější než maminka?

21 fotografií 21
Kaia Gerber a Cindy Crawford
Kaia Gerber a Cindy Crawford
Zdroj: Profimedia
Mladá Cindy Crawford v 90. letech Mladá Cindy Crawford v 90. letech Mladá Cindy Crawford v 90. letech Mladá Cindy Crawford v 90. letech
Sdílej článek:

Bývalá supermodelka Cindy Crawford se v roce 2000 vzdala modelingových show a přenechala mola mladší generaci. Její jméno však navždy zůstane pevně svázané s modelingem a značkami, pro které předváděla (např. Chanel, Versace) a módními magazíny, jimž zdobila titulní stránky (Vogue, Haarper's Bazaar, Elle, Cosmopolitan, ale dokonce i Playboy). Kaia Garber, kterou má supermodelka s bývalým modelem a businessmanem Rande Gerberem, převzala úspěšně otěže své matky a míří na vrchol. Dokáže být slavnější než legendární Crawford?

Kaiga Gerber, dcera Cindy Crawford, se modelku začala věnovat už jako malá. Aby ne, když má za matku jednu z nejznámějších supermodelek na světě. Gerber se prvně objevovala v kampaních značky Versace, která rozjela kolekci Young Versace zaměřenou na děti. Když byla starší, zkusila si po vzoru matky herectví a zahrála si ve filmu Sister Cities. Stejně jako matce jí herectví nebylo souzeno a raději z neobjevených vod odplula zpátky na místa, která dobře zná.


Gerber je v současnosti jednou z nejvytíženějších mladých modelek. Spolu s Kendall Jenner a Carou Delevingne vévodí žebříčku oblíbenosti nejen u módních značek a magazínů, ale především u nové generace, která zná modelky převážně ze sociálních sítí než z mola. Gerber se těsně před smrtí Karla Lagerfelda spojila se slavným návrhářem a vytvořila svou první kolekci s názvem KarlxKaia. 


Kaia a Cindy jsou si velice podobné, mladá Crawford je od své dcery k nerozeznání. Cindy svou dceru plně podporuje a očekává okamžik, kdy se z Kaiy stane ještě slavnější supermodelka, než kdy byla ona. 

Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů