Šíp.deník.cz

Co tají Vlaďka Erbová? Víme komu nyní patří její SRDCE!

18 fotografií 18
Tomáš Řepka a Vlaďka Erbová
Tomáš Řepka a Vlaďka Erbová
Zdroj: archiv
Vlaďka Erbová Tomáš Řepka Michal Gulaši Vlaďka Erbová a krásný vůz - může být hezčí pohled?
Sdílej článek:

Vlaďka Erbová (34) má prý za sebou další životní ránu – rozchod s pohledným hokejistou Michalem Gulašim (29). Ve skutečnosti je ale všechno jinak!

Modelka prožila pestré životní kolotoče. Dlouho bojovala o své štěstí po boku Tomáše Řepky (42), ale už pár měsíců po romantické svatbě přišly první mráčky, které záhy přerostly v pořádnou bouřku a odchod modelky. „Naše soužití bylo už tak vypjaté a denně přinášelo nové a nové konflikty, že se to začalo odrážet na chování a reakcích dětí," řekla před časem Vlaďka a začala nový život v pražském činžáku.

Pokud ale do té doby tvrdila, že rozchod s fotbalistou probíhal v podstatě na přátelské bázi, po jejím odchodu se občas na veřejnost dostaly některé pikantnosti z jejich života a bylo jasné, že mezi manželi panuje nevraživost. Například hádka na sociální síti, kdy modelka básnila o tom, že od muže odešla kvůli tomu, že si uvědomila vlastní cenu, a on jí na oplátku vzkázal, že žádnou nemá. Později se měla dokonce opřít i do Řepkova mužství, když údajně prohlásila, že muži, kteří jezdí v drahých sporťácích, si tím cosi kompenzují.

A ani po zdravotní stránce se modelce v poslední době nevedlo nejlépe. Po loňském zápalu plic musela letos podstoupit operaci štítné žlázy. „Operace proběhla bez problémů, úspěšně. Rekonvalescence byla rychlá a nekomplikovaná. A podstatné je to, že histologický nález je zcela v pořádku a není třeba další léčby," nechala se slyšet po zákroku, během kterého jí lékaři ze štítné žlázy odstranili nezhoubné uzlíky.

Při všech těchto životních peripetiích by se asi nikdo nedivil tomu, kdyby Vlaďce nakonec zkrachoval její dlouhou dobu utajovaný vztah s hokejistou Michalem Gulašim. Nejnovější zprávy jasně hovořily o jejich rozchodu a o tom, že Vlaďka má na muže prostě smůlu. Dokonce i ona sama se ke své současné životní situaci vyjádřila velmi neurčitě. „Chlapi? Oni do života přijdou, někteří zase odejdou. Je to vždy o dvou lidech. Mně se to, bohužel, nepovedlo, nebo vlastně nám s Tomášem. Určitě mi to není jedno, ale život není zase až tak dlouhý, aby ho člověk přežil, ale prožil, proto se neuzavírám a neříkám vztah už ne. Nic nehrotím, čas ukáže," řekla Vlaďka, která už ovšem podle svého okolí prince z pohádky dávno našla. A není jím nikdo jiný, než právě hokejista Gulaši.

„Každý si musí všimnout toho, jak je teď Vlaďka v pohodě a šťastná. Vztah s Michalem funguje skvěle a oba dva v něm vidí perspektivu do budoucna. Na veřejnosti svoji lásku ale nechtějí příliš vystavovat," řekl Šípu zdroj z okolí páru. Je tak možné, že právě až nyní, po všech spekulacích, se Vlaďka a její partner konečně rozhodnou přiznat celou pravdu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů