Šíp.deník.cz

Co tajil Michael Jackson? Další šokující posmrtné ODHALENÍ!

Michael Jackson
Michael Jackson
Zdroj: archiv
Sdílej článek:

Za jeho smrtí stojí herečka Liz Taylorová (†79)! Takovou zprávu vyslal do světa lékař Michaela Jacksona (†50) Conrad Murray, kterého mnozí viní, že zpěváka nezachránil před předávkováním léky. O všem píše ve své připravované biografii.

„Byla to ona, kdo ho přivedl k lékům. Stalo se to, když mu vysvětlila výhody prášků na spaní a proti bolesti," píše Murray. Jeho slova dokonce potvrzují i další lidé. Podle jednoho ze zdrojů časopisu National Enquirer vše odstartovalo tím, že se Jackson od Taylorové dozvěděl o tom, jak se lze cítit báječně po demerolu, který se jinak používá na tlumení bolesti.

Odtud prý byl jen krůček k tomu, aby král popu zkusil morfin. Závislosti zcela propadl v roce 1999, deset let před svou tragickou smrtí. Zemřel v pouhých 50 letech na předávkování lékem propofol, v té době se o něj už staral doktor Murray. Ten ale na svého chlebodárce neprozradil jen záležitost s Taylorovou. Ve své knize píše také o tom, jak si v převleku za Araba najímal Jackson v Las Vegas takzvané shemale, tedy muže vybavené poprsím a ženskou krásou, kterým ovšem stále ještě zůstal penis. Podle Murrayho stál Jackson jen o takové typy. Když byl mezi nimi, tak se prý choval „nadšeně jako dítě v cukrárně".

Slabost měl ale překvapivě zpěvák i pro dívky. Podle jeho lékaře ale jen pro takové, které ještě ani nedosáhly puberty. Zakoukal se prý i do Emmy Watsonové, jež proslula rolí v Harrym Potterovi. V době, kdy se mu líbila, jí bylo pouhých 11 let! „Přemýšlel o tom, že by si ji jednou vzal," prozradil Murray. „Chtěl, aby se stala jeho nevěstou." Rozdílné pocity měl zřejmě zpěvák ze své oficiální druhé manželky Debbie Rowové, se kterou podle Murrayho nikdy neměl sex. Dvě děti, které s ní zplodil, přišly na svět díky umělému oplodnění.

Celková podivnost Jacksonova chování byla podle Murrayho zřejmě způsobená tím, že Jackson ještě v dobách, kdy se sourozenci vystupoval v kapele Jackson 5, dostával injekce, které měly zpozdit jeho pubertu. „Musel jsem mu přísahat, že tohle nikdy neprozradím," svěřil se Murray s tím, že šlo o zpěvákovo největší tajemství.

Murray už za svou připravovanou knihu sklidil kritiku od fanoušků Jacksona. „Nejdřív ho zabil a teď na něj prozradí věci, které neměl nikdo vědět. Chce jen vydělávat na mrtvém muži, který se nemůže bránit," stěžují si.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů