Šíp.deník.cz

Co to má Rihanna za ŽÍŽALY? Ohavný trend TENKÉHO OBOČÍ je zpátky!

Jestli vám není čerstvých šestnáct, pravděpodobně jste zaznamenali návrat starých trendů z osmdesátých a devadesátých let. Ano,  bavíme se i o hipsterech, kteří přinesli i něco ze čtyřicátek a nikdo se je o to neprosil, ale máme na mysli různé módní trendy, které před dvaceti lety děsně frčely a dnes se s nimi z nějakého důvodu opět setkáváme (děkujeme, Instagramové modelky). Rihanna se v září objeví na obálce britského Vogue jakožto první černoška vůbec, a kromě svého nekonečně vysokého čela přinesla na focení i něco jiného. A není to roztomilé, hezké, ani ucházející!

2 / 18
Rihanna

Rihanna, slavná zpěvačka, módní ikona a matka make-upu značky Fenty, protože proč ne, každý by si měl vytvořit vlastní make-up kolekci, je jich fakt málo, byla vždycky kontroverzní osobou.

Rihanna má doma celá alba polonahých fotek.Zdroj: Profimedia.cz

Ještě před příchodem Lady Gaga se oblékala do zvláštního oblečení, nosila podivné šperky a malovala se jako by nikdy v životě nepoužila zrcadlo.

V jejím divném stylu se vezou i některé songy, například ten, v němž pořád opakuje cake cake cake, nebo naopak píseň, ve které dokola opakuje slovo work work work.

RihannaZdroj: winto

Rihanna se také nikdy nestyděla za své tělo. Prsa ukazuje na požádání, sukni nadzvedne za úsměv, nebojí se své tělo prezentovat ani na sociálních sítích. Instagram ji za to kdysi zablokoval. 

Své sexy křivky často ukazuje ve svých videoklipech za znění toho samého slova dokola. Najdou se i písně, kde s oblibou uráží své kolegy a celkově lidi, které nemusí.

RihannaZdroj: winto

Také ráda chodí do podezřelých klubů. Když navštívila Thajsko, zavítala do sex klubu a o bizarní svůj zážitek se podělila se svými fanoušky na twitteru.

RihannaZdroj: winto

,,Buď jsem včera noci byla absolutně na sra*ky, nebo jsem viděla, jak si jedna Thajka z k****y vytáhla živého ptáka, dvě želvy, žiletky, šipky a ping pongový míček." Tento "nevinný" tweet zapříčinil okamžitě zavření onoho sex klubu, jelikož neměl licenci. A taky kvůli těm šíleným věcem, které popsala.

Riri se zkrátka nebojí ničeho. Dokonce ani vrátit módní trendy, nad jejichž ošklivostí jsme dlouho a výrazně kroutili hlavou. Správně, mluvíme o ultra tenkém obočí!

RihannaZdroj: winto

Rihanna se jakožto první černoška objeví na zářijové obálce britského vydání Vogue. Nikoho nepřekvapilo, když si na hlavu vysypala květináč z tetiny domácí zahrádky na balkoně, ani že měla rty polité lidskou krví. To, co všechny šokovalo se nacházelo, nebo spíš nenacházelo, kousek nad očima.

Rihanna si oholila obočí a místo něho nakreslila dvě tenounké čárečky, čímž právoplatně zburcovala všechny fanoušky a čtenáře Vogue. Jejich obavy byly hlasité a stručné: Vrátila Rihanna všemi opovrhovaný trend tenkého obočí?

RihannaZdroj: winto

,,Miluju Rihannu, ale obávám se, že se z toho hrozného obočí stane znovu trend," tweetnul jeden fanoušek pod obálku." Po obálkou se okamžitě vyrojila stovka podobných tweetů.

,,Já vím, že je to Rihanna, ale vy ostatní, prosimvás, nezkoušejte to tenké obočí," prosí jiný fanoušek teenagerky, které by patrně tomuto navracejícímu se trendu podlehly. 

Rihanna je krásná i bez silikonových prsou.Zdroj: Youtube

,,Rihanna je cool a já nevímcoještě, ale ODMÍTÁM si dělat tenké obočí," tvrdí další fanynka, která si pravděpodobně tímto obdobím v minulosti prošla.

Všechno to má samozřejmě svůj smysl. Rihanna na sobě prezentuje značku svého make-upu, Fenty; krvavé rty, lehké oční stíny a čáry místo obočí vytvořené tužkou na obočí, to všechno patří do její make-upové kolekce.

Rihanna je taky královna výrazů.Zdroj: Youtube

Fanoušci se můžou těšit ne na jednu, ale na DVĚ obálky s tenkým obočím. Vogue se rozhodlo čtenáře potěšit dvojitou dávkou Rihanny, na jedné bude mít dvacet různých květin na hlavě, na té druhé jí budou rašit rovnou z hlavy, ale tenké obočí zůstává.

RihannaZdroj: winto

Otázkou tedy není, jestli se vrátil trend tenkých obočí, ale kdo další s ním bude pokračovat, a jak dlouho vydrží. Abyste nezapomněli, přikládáme vám fotku zoufalých děvčat s čárkou místo obočí z dob, kdy to bylo cool a děvčata se domnívala, že na to sbalí všechny kluky v okolí.

Skinny BrowZdroj: winto

Holení obočí prostě nikdy, nikdy, nikdy nebyl a nebude dobrý nápad:

Zdroj: Youtube

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů