Šíp.deník.cz

Čtyřnásobný otec Ivan Trojan: DALŠÍ DÍTĚ jako lék na DEPRESE?

14 fotografií 14
Ivan Trojan s manželkou Klárou
Ivan Trojan s manželkou Klárou
Zdroj: Profimedia
Herec Ivan Trojan sice působí poměrně dost vytáhle, ve skutečnosti ale měří "jen" 180 centimetrů. Marie Doležalová s Eliškou Balzerovou a Ivanem Trojanem Ivan Trojan se vyzborjil helmou na kolo, na kterou umístil kameru. V hlavních rolích nového snímku Díra u Hanušovic zazářili Ivan Trojan a Tatiana Vilhelmová.
Sdílej článek:

Herec Ivan Trojan by se z fleku mohl živit jako nadsamec. S manželkou Klárou Pollertovou-Trojanovou má totiž čtyři děti a všechno to jsou synové. Jenže to vypadá, že počet jeho potomků ještě není u konce. Manželka by totiž chtěla ještě holčičku a přiznala, že plození miminek jí pomáhá v boji s nesnesitelnými psychickými problémy.

Měli byste si také přečíst:

Zamilovaná Adéla Gondíková: Má TAJNÝ PLÁN, jak dostat Langmajera do chomoutu!

Zamilovaná Monika Absolonová přiznala KRIZI! Vezme si nakonec otce svého syna?

Herec se teď má co ohánět, aby početnou rodinu vůbec uživil. Bere snad každou roli, účinkuje v reklamě, a díky tomu si může žít s manželkou nadstandartně. Snad i proto se Ivana Trojanová rozhodla, že by to chtělo prý ještě holčičku.

Sám umělec by asi o o dalším potomkovi už neuvažoval, ale rád by manželce splnil její přání, aby jeho milovaná Ivana měla také někoho, koho by mohla oblékat podle svého do šatiček a náležitě rozmazlovat. A hlavně by to pomohlo v boji Trojanové s depresemi. Narození nového života by do ní vlilo novou dávku energie a na tolik nenáviděné deprese by mohla s klidem zapomenout.

Ivan by rád ženě vyhověl, vše ale zatím nechávají na přírodě. A to může být problém. Přeci jen už manželé nejsou nejmladší, mohou příjít problémy. To si ale ani jeden z dvojice nepřipouští, miminko je v tuto chvíli přednější než starosti.

Ale i kdyby se snaha mít dceru nakonec nepovedla a ti dva měli dalšího kluka, tragédie by to nebyla. Přeci jen už to Klára s mužským pokolením dost umí, tak by se další klučík v rodině ztratil. Hlavně, že by se jí psychicky ulevilo.

Trojanová přiznává, že někdy jsou její úzkostlivé stavy dost nesnesitelné, ale kvůli dětem se snaží být v pořádku. Další miminko by proto bylo i krůčkem k uzdravení. Nikdo z nás si nedokáže představit, jakými muky musí procházet, jak jí depresivní stavy dostávají na kolena.

Ví to i její muž, který by jí rád dopřál "lék" ve formě dítěte, i když se mu už kolegové smějí, že by si za chvíli mohl klidně založit Klabzubovu jedenáctku. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů