Šíp.deník.cz

Další krásná herečka se svlékla! Dostane OSCARA ZA BRADAVKY?

11 fotografií 11
18+
Znáte herečku, která se před kamerou svlékla?
Znáte herečku, která se před kamerou svlékla?
Zdroj: Profimedia
Alicia Vikander a Eddie Redmayne ve filmu Dánská dívka. Herci si střihli erotickou scénu. A Alicia se odhalila... ... bradavky nejde přehlédnout.
Sdílej článek:

Je mladá, je krásná a je nahá… Herečka, která se na plátně už za pár dní objeví nahá, si vysloužila nominaci na Oscara. Promění ji?

Zpěvačce Lady Gaga (29) se to povedlo. Za roli v seriálu American Horor Story: Hotel, ve které je snad víc odhalená než oblečená, si před pár dny odnesla sošku Zlatý glóbus. Tentokrát jde ale o jinou herečku a hlavně o Oscary!

Švédská kráska Alicia Vikanderová (27) exceluje ve snímku Dánská dívka. Film přijde do českých kin už 4. února a vypráví skutečný příběh dánského malíře Einara Wegenera, který se jako první člověk na světě rozhodl podstoupit změnu pohlaví.

Vikanderová hraje jeho manželku a v romantickém dramatu došlo i na postelovou scénu. Alicia se pro autentičnost neváhala svléknout a divákům tak odhalí své malé poprsí v celé kráse.

Nominaci na Oscara si (nejen) za to vysloužila. Jestli jí promění v zisk nejprestižnějšího hereckého ocenění, se dozvíme v neděli 28. února.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů