Šíp.deník.cz

Dara Rolins na vrcholu blaha: Zvonky štěstí rozezvonil mladý milenec?

Dara Rolins už nějakou dobu nemá partnera. Poslední týdny ale doslova září spokojeností. Je důvodem, že se vedle zpěvačky nápadně často objevuje raper Dalyb?

1 / 12
Dara Rolins

Dara Rolins měla s Patrikem Vrbovským dlouhý vztah plný lásky, neměl ovšem dobrý konec. Po sedmi letech se dvojice definitivně rozešla kvůli zásadnímu problému!

Vrbovský alias Rytmus si velmi přál vlastního potomka, což Dara odmítla, a tak šla dvojice nakonec od sebe.

Zatímco raper už našel životní lásku, stihl se během jednoho roku zasnoubit, oženit a stát se otcem, Rolins doteď o muže ani nezakopla! To se ale aktuálně prý změnilo!

Najde Dara Rolins konečně toho pravého?

Snad se Dara konečně setká v životě s tím pravým a žádná další ztráta jí nepostihne.Zdroj: Profimedia.cz

Dara Rolins dlouhé měsíce tvrdí, že lásku nehledá a pokud má přijít, nebude se bránit. Doposud se ale pan božský ke smůle zpěvačky neobjevil.

Nedávno ale oslovil mladý raper jménem Dalibor Štofan alias Dalyb Rolins ke spolupráci a vypadá to, že kromě hudební jiskry mezi dvojicí přeskočilo i něco jiného.

Dara dokonce vyrazila s autorem společné písně Hello Kitty do Ameriky!

S Matějem Homolou má Dara Rolins skvělé vztahy. 

Matěj Homola je ve válce s přítelem DaryZdroj: Šíp PLUS

Věkový rozdíl 21. let evidentně ani Daře, ani Dalybovi nevadí, a dvojice si naplno užívá návštěvu USA! Fanoušci si dokonce všimli, že se Dara svým stylem rázně přiblížila Daliborovi a raperský outfit hned vytvořil další spekulace!

Dle slovenského deníku Šarm potvrdilo několik známých z okolí Rolins, že skutečně randí s mladým zajíčkem, a brzy svůj vztah oznámí oficiálně!

Dara poslední týdny skutečně jen září a do svých stories na instagramu přidává hashtagy jako Hello Kitty, což je právě společná píseň s Daliborem. Nabízí se ale i varianta, že je dvojici spojuje pouze práce a záměrně kvůli zviditelnění matou fanoušky milostným románkem! To vše ale ukáže až čas…

Dalyb se nápadně podobá ex Dary Rolins, Rytmusovi!

Raper si užívá s Darou Rolins v Americe.

Je Dara v USA pracovně, nebo prožívá líbánky s kolouškem?

Rytmus už své štěstí našel. Na fotce s manželkou Jasmínou Alagič.

Rolins ráda provokuje.

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů