Šíp.deník.cz

Dara Rolins chce miminko za každou cenu! Pořídila si dítě BEZ Rytmuse!

10 fotografií 10
Dara se s expřítelem na výchově dcery nakonec dohodla.
Dara se s expřítelem na výchově dcery nakonec dohodla.
Zdroj: Šíp PLUS
Roztomilý pejsek je teď zpěvaččiným miminkem. Patrik by udělal vše, co Daře na očích vidí. Idylka to má být jen na oko. Dcerce Lauře by chtěla dopřát sourozence.
Sdílej článek:

Zpěvačka Dara Rolins (43) by si přála chovat opět miminko, aby ji zas někdo potřeboval. Její dcera Laura (7) už je velká slečna, která se bez maminky obejde, což sexy blondýnka nese špatně. Tak se rozhodla pro radikální řešení. A dokonce obešla i svého partnera Rytmuse!

Mohlo by vás také zajímat:

V Ulici hraje NETYKAVKU, ale Šárka Vaculíková ukázala i DOKONALÉ TĚLO!

Zamilovaná Monika Absolonová přiznala KRIZI! Vezme si nakonec otce svého syna?

Jak jsme nedávno psali, tak Dara by chtěla ještě jednou poznat, že vás někdo bezmezně miluje a ona se o něj může láskyplně starat. Přeci jen dcera už roste jako z vody, má své kamarádky a zájmy, tak se asi zpěvačka cítí čím dál více sama.

Sice má oporu v partnerovi Patriku Vrbovském, ale to jí asi nestačí. Spousta žen, co si také přejí děťátko, určitě Daru chápou, je to velmi citlivá věc, která nakonec může lidi dostat do strašné deprese. Ti, co mají děti a moc se na nich "nenadřeli", ti to pochopit nemůžou, ale zpěvačka se teď může cítit psychicky zle, může se cítit na nic a dokonce to může vést až k tomu, že si bude říkat, že jako žena zklamala.

Naštěstí se ale stále usměvavá blondýnka neuzavřela do sebe, chce ukázat všem a hlavně ženám ve stejné situaci, že to ani přes přibývající věk  nevzdává. A zatím si jako záplatu na bolavé srdíčko pořídila roztomilého psíka, který k ní vzhlíží a ona si na něm může kompenzovat mateřské pudy.

Zase se jí vrátil úsměv na rty, asi se začala opět cítit, že ji někdo potřebuje, a dala se psychicky do klidu. I to jí teď může pomoci v tolik vytouženém snu znovu otěhotnět.

Sice si pejska asi pořídila za Patrikovými zády, ale ten je hlavně rád, že to partnerce vyčarovalo šťastný úsměv ve tváři a nehroutí se z toho, že jim zatím nejde zplodit společného potomka. Hlavně, že je Dara zase plná života! To zpěvákovi momentálně stačí.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů