Dara Rolins tvořila sedm let pár s Patrikem Rytmusem Vrbovským, v roce 2018 se ale jejich cesty rozešly. Vrbovský na nic nečekal a po rozchodu si našel novou životní lásku. Jasminu Alagič si po krátké známosti vzal za manželku a dnes spolu vychovávají dvouletého syna Sanela.

Na rozdíl od svého ex se ale Dara Rolins do nového vztahu nežene a už téměř čtyři roky je oficiálně single.

Rolins a Homola slaví společně i Vánoce

Zpěvačka se netají tím, že má se svým bývalým partnerem Matějem Homolou velice vřelé vztahy.

"Víte co, vztah mezi námi jako mámou a otcem byl vždy na jedničku. Nám nefungoval vztah muž a žena. Snažili jsme se, ale dopadlo to zle. Ale teď jsme maximálně všichni spokojení," svěřila se hvězda webu Plus7dní. Se zpěvákem kapely Wohnout dokonce jako každý rok plánuje společnou oslavu Vánoc.

Ačkoliv Dara Rolins popisuje vztah s Homolou jako čistě přátelský, fanoušci se jí často ptají, zda náhodou nechystá návrat k bývalému partnerovi.

Rozchod nám nehrozí

Zbožné přání fanoušků známé zpěvačky o návratu k Matějovi Homolovi se nejspíš jen tak nevyplní. Daře Rolins totiž aktuální stav vyhovuje.

"Nehrozí nám rozchod, nemůžeme se jeden na druhého nas*at, zklamat se, protože nemáme důvod, když už nežijeme spolu non-stop v jedné domácnosti. Milujeme naši Lauru, ona je středobod našich vesmírů a tam se naše láska jakoby střetne," vysvětlila.

Rolins je evidentně s aktuálním stavem věcí spokojená a měnit nic nehodlá. Zda ale přátelské vztahy s Homolou vydrží i případný nový vztah zpěvačky, to ukáže až čas.

Dara Rolins je spokojená i bez partnera

Související články