Šíp.deník.cz

Dcera Karla Gotta Charlottka má hodně PŘÍSNOU VÝCHOVU! Co má zakázané?

Zpěvákova dcera už by se ráda vyrovnala vrstevníkům.
Zpěvákova dcera už by se ráda vyrovnala vrstevníkům.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Jedno z nejslavnějších dětí Česka Charlotte Ella Gottová se narodila do zlaté kolébky. Už jen to, že se jmenuje po svém tatínkovi je pro ni výhra. Bude mít kamkoliv cestičku vyšlapanou. Ale bude o to vlastně malá zpěvačka vůbec stát? Zatím se ale nemůže rozhodovat za sebe a nemůže se v některých věcech vyrovnat vrstevníkům. Má to doma totiž dost přísné!

Malá zpěvačka se slavným příjmením se už od narození stala známou a sledovanou osobou. Do kolébky dostala nejen geny našeho nejlepšího zpěváka Karla Gotta, ale také touhu se ukazovat, být středem pozornosti, prostě dokazovat, že je dobrá i bez svého jména.

Sama už odmala vystupuje v muzikálech, s maminkou Ivanou Gottovou nadabovala kreslený film, tatínkovi zazpívala na koncertu. Na první pohled je vidět, že je nejen vzhledově po milovaném tatínkovi, ale zdědila po něm touhu se zdokonalovat. Podle mnohých se dočká možná ještě mnohem lepší kariéry než její otec Karel Gott.

Nemá výhody slavného dítěte

Zpěvákova dcera už by se ráda vyrovnala vrstevníkům.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže to pravděpodobně teď nemůže dělat. Spousta jejích vrstevníků má otevřený Instagram, kde sdílí dny a tajnosti se svými fanoušky, ale to Charlottka nemůže. Sice profil na sociální síti má, ale má ho uzamčený, že její příspěvky můžou vidět jen lidi, kterým dovolila, nebo spíš rodiče, aby ji mohli sledovat.

Samozřejmě je pochopitelné, že její rodiče se o dcerku bojí a nechtějí, aby ji okoukával nějaký podivný člověk. Ale takhle vybočuje z řady kamarádů, kteří si ji mohou za to dobírat, že má zakázáno předvádět se jako každý jiný.

Snaží se Ivana Gottová dcerku chránit?

Zpěvákova dcera už by se ráda vyrovnala vrstevníkům.Zdroj: Profimedia.cz

Možná je to pro ni lepší, že ji mají rodiče pod kontrolou. Přeci je jen známá osobnost a mohlo by to ohrozit i její bezpečnost. Každý by chtěl vidět, co právě dělá „ta holka od Gotta“, ale maminka nad ní asi drží pevnou ruku a tohle ji zakázala. A prostě uzamkla profil.

Ale pak je s podivem, proč Charlottin Instagram má už přes 11 tisíc fanoušků, když ji rodiče chtějí chránit před nepřejícným okolím? Kdyby ji dovolili jen ty nejbližší, tak by takového čísla určitě nedosáhla.

Myslí na zadní vrátka?

Zpěvákova dcera už by se ráda vyrovnala vrstevníkům.Zdroj: Profimedia.cz

Nebo si snad už teď Charlottka snaží budovat slušnou fanouškovskou základnu, aby se pak mohla kariérně rozlétnout? Teď je to sice jen ta roztomilá holčička od slavného táty, ale její sny mají sahat daleko výš než dělat otci křoví.

Chtěla by se jednou postavit na vlastní nohy a ukázat všem, že na to má být sama za sebe. Tak proč už teď nesbírat fanoušky? Každý dnes ví, jak jsou sociální sítě důležité a dokáží přilákat tisíce lidí. A Charlottka má opravdu skvěle našlápnuto.

Tatínek Karel na Charlotte jednou bude velmi pyšný!

Zpěvákova dcera už by se ráda vyrovnala vrstevníkům.Zdroj: Profimedia.cz

Více zajímavostí ze života celebrit se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů