Šíp.deník.cz

Dcera Michala Suchánka PROZRADILA ŠÍPU TAJEMSTVÍ: Co se Berenika snaží tajit?

Krásná dcera herce Michala Suchánka Berenika to má ve své hlavě i přes svůj nízký věk dost srovnané. I když jí bylo občas slavné příjmení na obtíž, svou cestu si snaží vydupat sama. Přeci jen je ale něco, co na sebe nechce práskat, ale včera v živém rozhvoru pro Šípu udělala výjimku a svěřila se nám s velkým tajemstvím!

1 / 18
Krásná dcera Michala Suchánka se snaží své soukromí hlídat.

Sympatická herečka se slavným příjmením má teď momentálně všechno, co si kdy přála.

Desetiletý rozdíl neřeší.Zdroj: Profimedia.cz

Se sexy mladou herečkou Berenikou Kohoutovou jsme se sešli chvíli před tím, než šla na prkna, co znamenají svět. Udělala si na nás chvíli času před představením muzikálu Muž se železnou maskou. Byla neskutečně milá a přívětivá.

Sice vzhledově nevypadá jako Michal Suchánek, podle Bereniky má spousty gest jako její slavný táta.

Berenika je vedle staršího přítele šťastná.Zdroj: Profimedia.cz

I když na ni bylo poznat, že se nerada o svém soukromí baví, tak pro Šíp udělala výjimku a rozpovídala se o tom, jaké to bylo vlastně vyrůstat vedle slavného tatínka, kterého všechny děti milovali. Bylo to pro ni vůbec usnadnění v navazování kamarádství?

Michal je na svou holčičku neuvěřitelně pyšný a má také proč.

Herec je na svou dceru nesmírně pyšný.Zdroj: Profimedia.cz

„Nezaznamenala jsem, že by se se mnou někdo bavil kvůli tomu, že můj táta je ten Michal Suchánek. Ale je pravda, že mi asi občas dávali děti najevo, že jsem jiná, i když já jsem se nikdy za slavné příjmení neschovávala, občas mi bylo spíš na škodu,“ rozpovídala se v živém rozhovoru pro „Lucie, postrach celebrit.

Michal tu vždycky byl pro svou holčičku a pomohl by jí v čemkoliv, kdyby chtěla.

Berenika jde v tátových šlépějích.Zdroj: Profimedia.cz

„Ale třeba na konzervatoři jsem byla jednou z davu, nikdo mé příjmení neřešil. Všichni jsme tam byli tak nějak naladěni umělecky, každý chtěl dělat v této branži. A já nikdy nechtěla, aby mi někdo ušlapával cestičku. Třeba i teď do muzikálu jsem musela na konkurz,“ obhajuje se krásná Berenika.

V Divadle Broadway neměla protekci, musela i přes dlouhé prsty svého tatínka na konkurt jako její kolegové.

Berenika jde v tátových šlépějích.Zdroj: Profimedia.cz

Berenika ale zase nechce, aby to znělo tak, že by se za slavné jméno styděla. „Kdyby můj táta byl doktor, je jasné, že bych za ním také přišla, kdybych studovala medicínu a chtěla pomoct, tak občas jsem taky za tátou přišla třeba pro radu, ale nikdy pro protekci,“ směje se herečka.

Mají spolu opravdu moc hezký a kamarádský vztah.

Berenika jde v tátových šlépějích.Zdroj: Profimedia.cz

Ta ale Šípu prozradila tajemství, které se snaží před veřejností tajit. Nerada se totiž o svém soukromí baví, radši by byla, kdyby ji všichni brali jako umělkyni, ale chápe, že lidi zajímá, co vlastně dělá v soukromí, jestli někoho má a jak si představuje svůj život.

Proto se i redakci Šípu otevřela, aby ukázala svou lidskou tvář.

Berenika jde v tátových šlépějích.Zdroj: Profimedia.cz

„Nikomu jsem to ještě neřekla, ale mám přítele, jsem zamilovaná. Můj kluk je o deset let starší. A co na to říkají u nás doma? To už je moc soukromé, ale rodiče jsou rádi, že jsem šťastná, sami vědí, že jsem dospělá, a kdyby jim to vadilo, tak by s tím stejně nic neudělali,“ smála se Berenika.

Pro svou rodinu by dýchala, ale chce si svůj život žít po svém.

Mají spolu krásný vztah.Zdroj: Profimedia.cz

Ta je teď opravdu zamilovaná, nějaký věkový rozdíl neřeší, protože ji na tom nepřijde nic divného, když je člověk doopravdy zaláskovaný. Snad její slavný tatínek nebude chtít svou holčičku ochraňovat a bránit i před mužem, kterého miluje. Přeci jen je těžké dceru předat někomu jinému.

Doufá, že ale jeho dcera ví, co dělá, a má dobrý čuch na kluky.

Mají spolu krásný vztah.Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů