Šíp.deník.cz

Definitivně SE ZBLÁZNILA? Helena Houdová vychová své děti V DŽUNGLI a NAHÁ!

17 fotografií 17
18+
Helena Houdová má opravdu velmi zvláštní vzdělávací metody.
Helena Houdová má opravdu velmi zvláštní vzdělávací metody.
Zdroj: Facebook.com
Helena Houdová ukazuje dětem džungli. Syn Heleny Houdové má rád opičky. Helena Hodouvá Helena Houdová
Sdílej článek:

To, že Helena Houdová (37) nebude jen tak obyčejná Miss, bylo poznat od začátku. Odmítala jíst maso, nechtěla propagovat kožichy a kožené věci, boháči ji nechávali chladnou. Jenže poslední dobou jde z modelky až strach. Naprosto propadla šamanství a ezoterice, začala do toho zaučovat i své tři malé děti. Kam až to povede?

Neměli byste si nechat ujít:

DOBRÝ DEN, PRSA VEN! Modelka Simona Krainová odhalila svůdné BRADAVKY!

Modelka Andrea Verešová NA PRANÝŘI: Proč jí lidé NADÁVAJÍ?

Když Helena vystoupila před rokem v show Jana Krause, kam přivedla i svého nejstaršího syna Dariena (9), tak se nejen přítomní nestačili divit. Televizní diváci byli svědky něčeho, co se jen tak nevidí. Klučík nepřipomínal civilizované dítě, ale spíš Tarzana nedotčeného civilizací a společností, který si dělá, co chce, a je mu jedno, co si o tom pomyslí okolí.

Dokonce svou mámu začal i okusovat, až ji to muselo bolet, ale modelka se jeho zvířecímu chování jen smála, zlehčovala ho, tvářila se, jako by se nechumelilo. Sám Kraus, který je zvyklý na dost velké exoty, ztratil řeč a nevěděl, co s neposedným a opravdu podivným chlapcem dělat.

Jenže chlapcovo chování má své vysvětlení. Stačí se podívat, v čem děti Houdová vychovává. Teď se dokonce bývalá Miss rozhodla všechny tři děti vzít z města, z ruchu New Jersey, a ukázat jim skutečný život v džugli.

Helena potomky vyučuje sama doma, neuznává školní systém a chce mít intelekt svých ratolestí pod dohledem. Ale je otázkou kam to povede. Rozhodně není normální, že děti nikdy neochutnaly maso, že se živí jen nějakými klíčky? Opravdu jde v jejich životě o ten největší možný soulad s přírodou? Děti Houdové že nemají klasické předměty, ale prostě je maminka vyučuje, co zrovna ony chtějí…

A to může být problém. Samozřejmě, že děti si radši budou chtít hrát a svět poznávat tím, že je máma vezme do džungle, kde si musí všechno vyzkoušet na vlastní kůži, co ta mocná příroda dokáže. Jenže pomůže jim to potom i v dospělém životě?

Radši snad nechtějmě vědět, co Houdová své děti "učí". Už podle projevu nejstaršího kluka v televizi, je jasné, že to nebude nic světoborného. Spíš než aby byli děti připravené na život, co je čekí, to vypadá, že budou mít problém se začlenit v jakékoli částu civilizovaného světa. Aby pak modelka nelitovala svých činů a benevolentní výchovy. Děti by měli mít spíš řád a pevně daný program. Ale třeba Houdová časem všechny překvapí a ukáže se, že vážně věděla, co dělá. Zatím to tak nevypadá.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů